lauantai 8. helmikuuta 2014

(Kauan haaveiltu) Hayn tarjotinpöytä

Arvoin pitkään mustan ja valkoisen pöydän välillä, mutta päätin, että musta versio mätsää kivasti Mademoiselle-tuolin kanssa.

Olin haaveillut Hayn tarjotinpöydästä jo kuukausi-, ellen vuosikaupalla, ja tällä viikolla vihdoin klikkasin sen itselleni Finnish Design Shopista. Vanha puinen sohvapöytämme alkoi olla pinnastaan tosi kulahtanut, eikä mulla toistaiseksi riittäneet taidot tai energia sen kunnostamiseen. Tykkään Hayn pöydän selkeästä, laatikkomaisesta muotoilusta, ja tarjotinmainen pöytälevy säilöö hyvin kaiken pienen olkkariin kertyvän sälän. Eikä hintakaan ole aivan päätön.

Vasta pöydän kotiuduttua aloin miettiä, että olikohan tämä nyt järkevä hankinta lapsiperheeseen – kovasti riittää metallisessa pöydässä terävää kulmaa, eikä tarjotinosaakaan kiinnitetä kunnolla pöytäkehikkoon.

Enää ei voi sisustaa vaan designin ehdoilla, näemmä. No, kannetaan pöytä vintille varastoon, mikäli se alkaa vaikuttaa liian hasardilta siinä vaiheessa, kun pikkutyyppi ryhtyy opettelemaan pystyyn nousemista.

Huomaa pöydälle lavastettu tee- ja lifestylelehtiasetelma – todellisuudessa siihen tulee kertymään tuttipulloja, huulirasvoja, nenäliinoja ja lankakeriä.

7 kommenttia:

 1. Hyvä hankinta! Itsekin haaveilin kauan tuosta pöydästä ja ihanaa kun sen pystyi viimein hankkia, meille tuli valkoinen versio + se pienin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on kanssa ihana! Mun värivalintaan vaikutti myös tuo matto: ajattelin että vaalealta matolta musta erottuu paremmin.

   Poista
 2. Meidän yksillä kavereilla on samainen pöytä, joka hankittiin jotakuinkin samaan aikaan jälkikasvun saapumisen kanssa. Niillä on nyt pöydän kulmissa semmoset muoviset kulmasuojukset, jotka vähän pehmentävät menoa. Tyttö ei tosin vielä aktiivisesti juoksentele ympäri asuntoa, mutta luulisin että pöytää ei tarvitse siirtää pois myöskään sitten, kun se vaihe alkaa.

  Mäkin tykkään tosta pöydästä, hyvä ostos! Parhaita onkin ne hankinnat, joista on haaveillut jo kauan. Sitten voi olla jokseenkin luottavainen, että niistä tykkää myös jatkossa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Oili vinkistä, hyvä tietää, että pöytä voi olla lapsiperhekelpoinenkin. :) Mä uskalsin sijoittaa tähän just siksi, että kaiken tän jahkaamisen jälkeenkin pöytä edelleen houkutti.

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen ihastellut kyseistä pöytää pitkään blogien kuvissa. :) Mua kiinnostaisi yksi juttu: saako tarjotinosan käännettyä ylösalaisin? Pysyykö sillä tavalla yhtä hyvin paikallaan? Mua askarruttaa nimittäin että kerääntyykö kulmiin kaikenmaailman murenia ja pölyä. Koska olen laiska siivoomaan, niin haluaisin vain pyyhkäistä tason puhtaaksi enkä jynssätä nurkkia erikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa varmasti käännettyä ja uskoisin, että pysyykin siinä missä toisin päinkin. Tuo siis pysyy kehikon päällä vain omalla painollaan. Tähän hätään en tosin jaksa asiaa testata, kun pöytä on täynnä sälää ja mulla takana pari vauvan kanssa enemmän tai vähemmän valvottua yötä. Nukkumaan siis!

   Poista