keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Pientä ja kivaaTarvitseminen - mikä mukava asia. Olin juuri ehtinyt Tanskan-reissulla huomata, että rinkkani (rumassa ja häthätää askarrellussa) yhteystietolapussa lukee vanha osoite. Ja kas, piipahtaessani ohimennen Kyläsaaren kierrätyskeskuksen Uusix-verstaalle, silmiin sattui tällainen näpsä ja kiva osoitelappuhärpäke.

Suurin osa Uusix-kaupan tavaroista näyttää mun makuuni liian kotikutoisilta (sellaista osaa nääs tehdä itsekin), mutta pari muutakin kivaa bongausta tein: pieniä, kynnysmatoksi passeleita räsymattoja sekä Abloy-avaimesta taivutetun sormuksen. Harmi, ettei sattunut kameraa mukaan.

Ja kun nyt pienestä ja kivasta tuli puhe, niin esiteltäköön tässä samalla myös yksi unohtunut käsityöprojekti alkukesältä: kaverin vauvalle ommeltu trikoinen, pilkullinen heppa. Piirsin hepan (joka korviensa perusteella on tosin aasi) kaavan omasta päästäni ja virkkasin harjan ja hännän valkoisesta puuvillalangasta. Jostain syystä huomasin ommelleeni hepalle myös neljä korvaa, mutta lopulliseen versioon kelpuutin vain kaksi parasta.

1 kommentti:

  1. Musta nelikorvainen aasi olis ollut just parasta.

    VastaaPoista