torstai 22. joulukuuta 2011

Joululoma on pelastettu

Olin jo pikkuisen huolissani joululomastani: lankalaatikon sisällys ei inspiroinut, puikot eivät suihkineet, turhautuminen uhkasi. Pelastavaksi enkeliksi ilmaantui Milla, joka välitti minulle oheisen inspiraatiokuvan ja toivoi kaulahuivia sen hengessä. Jämäkerät muuttuivat taas aarteiksi, kun avainsanoina olivat värikäs, pehmoinen ja epäsymmetrinen. Kaulahuivissa se viimeksi moittimani riemunkirjavuuskin voi olla enemmän kuin paikallaan.


Alakuvasta näkyy, minkä verran olen saanut aikaan toistaiseksi. Huomenaamuna hyppään Pohjanmaan-junaan rinkassani kutimet, tuore Helsingin sanomien kirjallisuuspalkinnon voittaja, uusi Trivial Pursuit ja varsin maltillinen määrä lahjoja.

Värien sekamelskaa ja erilaisia neulepintoja. A) helppoa ja B) hauskaa.

Rentouttavaa joulunaikaa ihmiset – rauhaa maahan ja hyvää tahtoa ja mitä näitä nyt on!

4 kommenttia:

  1. hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! toivottavasti sulla on kiva loma pohjanmaalla. :)

    VastaaPoista
  2. Maija hyvä, miten upealta jo näyttääkään! Sitä paitsi sinähän se tässä pelastava enkeli olet :) voi odotan jo kovasti. Mulla työn alla pari pipoa ja Ketun Kätilö. Joulun aikaa ystävä.

    VastaaPoista
  3. Nyt on mittaa jo metrin - kävin läpi myös äidin lankavarastot, ja sieltä löytyi iloisenvärisiä täydennyksiä pehmoista vauvalankaa, joista on tehty lapsenlapsille nuttuja. Voi olla, että saat pipotilauksen vastalahjaksi. ;) Iloa ja lunkia vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista