torstai 6. maaliskuuta 2014

Leikkisämpi lamppu ja taidekokoelman alku

Ornon kitinvärinen metallivalaisin löytyi kalliolaisesta kirpputori Jadesta.

Lapsen huoneen kattolampuksi päätynyt viime kesän kirppislöytö oli sellaisenaan pikkuisen tylsä. Joten kun Elsa sai mummiltaan lahjaksi sieviä ripustettavia paperihahmoja, päätin kokeilla tuunata lampun niillä. Ihan hauska lopputulos, ja uskon, että huoneen omistaja arvostaa sitä myös, jahka alkaa sisustamisesta jotain tajuta.

Kuvan taustalla näkyy myös toinen Elsan saama lahja: kummit antoivat hänelle taidekokoelman alun, Göran Augustsonin teoksen nimeltä Galaksi. Musta tällaiset kummilahjat, joista lapselle on oikeasti iloa ja arvoa aikuisenakin, ovat tosi loistava idea. Paljon mieluummin niitä kuin hopealusikoita, jotka jäävät pölyttymään astiakaapin perälle.

Paperihahmojen merkki on OMM design, ja niitä myy Helsingissä Zicco.

3 kommenttia:

 1. Taulu on kieltämättä loistava idea! Ei tullut meille lainkaan mieleen miettiessämme nimiäislahjaa tuoreelle kummitytölle. Kestävät jutut on kyllä ehdottomasti kivoimpia, oon ihan samaa mieltä. Ollaan myös tässä mietitty, että olisi kiva ostaa omalle lapselle joku juttu ikään kuin syntymälahjaksi nimenomaan sillä ajatuksella, että se seuraisi sitten mukana myös omaan kotiin jne, mutta ei olla vielä tultu mihinkään tulokseen. Ei ole ihan helppo valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain blogissa ostettiin nimiäislahjaksi lapselle joskus Eamesin Hang it all -naulakko. Se oli musta tosi hyvä idea, koska on sopivan värikäs ja veikeä lapsen huoneeseen, mutta designklassikkona säilyttää arvonsa ja toimii aikuisellakin.

   Poista
  2. Se on meidänkin listalla kärkikahinoissa tällä hetkellä :)

   Poista