torstai 17. huhtikuuta 2014

Minä sydän ostoskeskukset

Aluksi roikotin vaunujen edessä sitä perinteistä puklurättiä, kunnes sain aikaiseksi ostettua kirppikseltä tuon huivin.

Sitä piti vain tulla sanomaan, että ai että mä nykyään rakastan ostoskeskuksia. Että on sellaisia paikkoja, joissa ovet avautuu itsekseen ja joka paikassa on tilaa rullailla lastenvaunujen kanssa. Kun on kerran yrittänyt mennä sisään erääseen nimeltä mainitsemattomaan punavuorelaiseen sisustusliikkeeseen (okei, se oli Peroba), jossa myyjät katselee kuin halpaa makkaraa eikä tee elettäkään auttaakseen oviaukossa vaunujen kanssa kamppailevaa, tulee äkkiä ikävä Itikseen. Siellä saa samalla reissulla ostettua langat, pähkinät, ekoaurinkorasvat ja syötyä sushilounasta.

Hyvää pääsiäistä kaikille! Me hypätään kohta Elsan kanssa junaan ja matkataan kohti Tamperetta ja Seinäjokea.

2 kommenttia:

 1. Onpa tympeää Peroban myyjiltä. Ehkä siellä käy jo liikaa asiakkaita? Pisteet Itikselle :) Huomasin muuten, että viime vuodet on kuluneet muualla kuin Helsingissä: ennen kyltissä luki kylläkin itäkeskus!

  Mä odotan jo jännityksellä, missä me aletaan hengailla vauvan kanssa. Siis kunhan se nyt ensin tulisi ulos - olo alkaa olla tukala, vaikka viikkoja on vielä jotakuinkin neljä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Itäkeskus uudelleenristittiin Itikseksi joku vuosi-pari sitten. Jonkinlaista kasvojenkohotusta kai yrittivät. :)

   Mun visioissa kesällä me otetaan vauvan kanssa haltuun kaikki kaupungin puistot ja terassit - mahtavaa, että voi imettää ulkosalla. Tsemppiä loppuodotukseen, yritä nauttia viimeisistä vapaaviikoista sen mitä tukaluudelta pystyt!

   Poista