keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Sopivasti Vinossa


Tällä viikolla aurinko on kutitellut kasvoja juuri sen verran, että mieleen on noussut ensimmäinen haalea aavistus keväästä. Sieltä se taas tulee, ihan niin kuin sovittiin! Parina iltapäivänä myös koti on kylpenyt lempeässä ilta-auringon valossa – tai ainakin sen verran, mitä kesällä pesemättä jääneiden ikkunoiden läpi on sisään päässyt.

Ilta-auringon valossa ehdin räpsäistä myös pari kuvaa olohuoneen telkkariseinän uudesta tulokkaasta, Iina Vuorivirran Vino-peilistä. Toissa viikonloppuna siippa ja Elsa lähtivät mummilaan, ja minä vietin  rillutteluviikonloppua muun muassa sisustusputiikkikierroksella. Lokal-galleriaan oli juuri tullut uusi satsi Vino-peilejä, joita olen jo pitkään ihaillut – kauan ei tarvinnut miettiä, kun kaupat syntyivät.


Peilin jujuna on kahdesta kappaleesta vinottain rakennettu pinta. Peili heijastaa huoneesta vähän eri kohtia, ja jos seisoo sen keskellä, ei näe kuvajaistaan lainkaan. Peilinpalat voi valita joko sisään- tai ulospäin kääntyviksi, kokoja on kaksi ja kehyksissä on messingin lisäksi vaihtoehtona myös kupari. Tämä isompi peili maksoi 250 e. Vuorivirta on nuori suomalainen suunnittelija, joka nykyään käsittääkseni työskentelee Ikealla.

Jotain muutakin olohuoneen tyhjänä seissyt seinä vielä kaipaa, mutta tässä on hyvä alku.


4 kommenttia:

 1. Noni, telkkariseinä nähty enkä edes pyörtynyt! Toi peili onkin kiva uusi tuttavuus, pistänpä sen mieleen. Sopii tosi hyvin tohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oili! Telkkariseinän evoluutio jatkuu, seuraavakin hankinta on jo seinällä: pitää kuvata sekin piakkoin. :)

   Poista
 2. Tuo peili on ihana! Onko tuossa sisään vai ulospäin kääntyvät peilit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilit on ulospäin kääntyvät (eli peilin korkein kohta on keskellä). Pähkäilin pitkään näiden välillä mutta jostain syystä - jota en enää kuolemaksenikaan muista - päädyin tähän. Ollaan kyllä tykätty peilistä superpaljon!

   Poista