lauantai 13. lokakuuta 2012

Tällä viikolla olen ilahtunut muun muassa...


Alkuperäiskielellä lukemisesta. Luen paljon mutta olen vähän mukavuudenhaluinen: suosin kirjoja, jotka tempaavat helposti mukaansa, enkä juuri koskaan jaksa lukea millään muulla kielellä kuin suomeksi. Kun kaksi kaveria oli lukenut Jeffrey Eugenidesin Middlesexin englanniksi ja kehunut, päätin yrittää – ja innostuin. Lukeminen on oikeastaan ollut mukavalla tavalla verkkaista, ja pikkutarkalle luonteelleni on vain hyvää karaisua, että joka ikistä sanaa ei ymmärrä.


Vertaistuesta. Tampereen ihanin lankakauppa Kerä heitti pop up -keikan Helsinkiin, ja keskiviikkoiltana piipahdin Kiseleffin talossa Kerän bloggaajaillassa. Oli hauskaa ja jännää: lähipiiriini ei kuulu kauheasti bloggaajia, joten oli mukava saada jutella vaikkapa kamerakalustosta, valon vähyydestä talvella ja siitä, paljonko kunkin siippoja pitää painostaa avustamaan valokuvauksessa. Mukaan sain kolme vyyhtiä Debbie Blissin Paloma -lankaa: saa nähdä, mitä tästä ihanuudesta keksisi tehdä. Kiitos vielä järjestäjille ja osallistujille!


Sinnikkäistä leikkokukista. Kolme viikkoa sitten torilta ostetuista neilikanoksista pari sitkeintä on vieläkin hengissä. You go, girls!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti