maanantai 26. marraskuuta 2012

Jouluihmisen huvit


Pimeällä kuvaamisen haittapuolia: vasta kuvan otettuasi ja koneelle ladattuasi huomaat, mitä kaikkea siinä näkyykään. Kaappiin sikin sokin sullotut pakasterasiat onnistuin rajaamaan kuvasta, mutta eivätpä nuo jääkaapin kylkeen läimäistyt laskut ja postikortitkaan mikään järin harkittu asetelma ole. Olkoon.

Tämän postauksen varsinaisena tarkoituksena oli joka tapauksessa fiilistellä, että jouluvalot, jouluvalot! Ja että just nyt Nat King Cole laulaa mulle Spotifyssa O Holy Nightia, joka on lempijoululauluni sekä englanniksi että suomeksi! Ja että olen keksinyt jo ainakin yhden mahtavan joululahjan!

(Jotta touhu ei menisi ällöttävän puolelle, täytyy mainostaa parasta huumoriblogia aikoihin: olettehan jo tutustuneet Pakolliseen jouluun? En ole aikoihin nauranut millekään niin paljon kuin tälle.)

Jouluihminen kiittää ja kuittaa!

4 kommenttia:

 1. TALVIvaloja täälläkin virittelin. Meille joulujutut tulevat vasta joulukuussa. Heh. Pieni kuusikin on vaan talvikoriste...

  Nyt lähden tutustumaan tuonne Pakolliseen...

  VastaaPoista
 2. Mä olen kutsunut niitä talvivaloiksi pari viikkoa, mutta nyt annoin periksi. :)

  VastaaPoista
 3. Hei nään palan kylpyammetta! Hauskaa! Oonkin miettinyt, kulkeeko se vielä matkassasi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Varmasti kulkee! Vähän elämän merkkejä siihen on kertynyt (esim. räjähtäneen simapullon jättämiä tahroja), mutta kylvystä en luovu. Tykkään siitä edelleen tosi tosi paljon.

  VastaaPoista