keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kirppishelmiä vuosien varrelta

Kirppisten koluaminen on lempipuuhaani. Vaaterekit ohitan yleensä pikaselailulla, mutta kippoja ja kuppeja ja muita esineitä syynään tarkemmin. Tässä pari rakkainta löytöä vuosien varrelta:

1. Jenkkilämallinen rekisterikyltti on kauimmin käytössä olleita sisustustavaroitani. Ostin sen joskus vuonna 1996 Seinäjoen raviradan kirpputorilta, ja siitä lähtien se on korostanut erinäisten asuntojen seiniä. Nykyisin kyltti viihtyy keittiössä.


2. Punainen talousvaaka sai uuden elämän kukkatelineenä muutama vuosi sitten. Väitän keksineeni idean ihan itse, vaikka pian vaa'an hankittuani huomasin tamperelaisen, jo edesmenneen Piika ja renki -ravintolan ikkunalla samanlaisen idean.3. Herätyskello löytyi eurolla kierrätyskeskuksesta. Kellonajat siitä löytyvät vain väliltä 1-12, eli kello on illallakin yhdeksän eikä kaksikymmentäyksi. Koska olen fiksaantunut käyttämään kännykkää herätyksiin, tämä kello pääsee vain näyttämään aikaa, ei herättämään.

3 kommenttia:

  1. Huippua! Mäkin haluan tuollaisen keittiövaa'an <3

    VastaaPoista
  2. Sorry Maikkoo, mut meiän mutsilla on kans ollu toi söpösti vino vaakajutska käytössä jo vuosia. Taitaa olla ihan samanlainen punainen keittiövaaka, jonka muistan jo lapsuudestani ja joka oli ihan alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan kultaisella 80-luvulla. Nyt se on toiminut sisustuselementtinä ensin äidin keittiön pöydällä ja nykyään ulkona terassilla. Mutsilla sen päälliset vaihtuu kausittain: olen nähnyt vaa'alla mm. käpyjä, joulupalloja, oikeita kynttilöitä, jouluvalosarjan, pääsiäistipuja, serpentiiniä osv. Olen himoinnut sitä itselleni ennakkoperintönä. Toi kaktusjuttu on kans superkiva!

    VastaaPoista
  3. Heh, onkohan sitä koskaan saanut yhtäkään TODELLA ainutlaatuista ideaa? Mutta pointsit Emmin mutsille edelläkävijyydestä. Ja kenties varastan tuon idean vaa'an vuodenaikarekvisiitasta...

    VastaaPoista