tiistai 31. elokuuta 2010

Viikonlopun (hummailu)satoaTäytin eräitä kolmosella alkavia pyöreitä vuosia. Niitä juhlittiin kotidiscoksi muuttuneilla kotibileillä, joissa jorattiin aamuneljään asti savukoneen, discopallon ja jallupullon suosiollisella avustuksella. Jääkaapissa odottaa vielä pari pulloa aitoa samppanjaa, ja muitakin ihania lahjuksia sain: muun muassa lahjakortit Kansallisoopperaan ja suosikkiravintolaani Silvopleehen.

Lahjoista suurimman ja kauneimman esittelen heti, jahka se pääsee seinälle - tässä puolestaan eräs suosikki pienemmästä päästä.


Jos tämän rintaneulan laittaa baariin, kuinkakohan moni humalainen tulee kääntämään volyymia pienemmälle?


Juhlien jälkimainingeissa sunnuntaina piipahdin Kaapelitehtaalla Design Marketissa ja ostin vielä itselleni jälkikäteislahjaksi With Love Sanna Hopiavuori -pitsilegginsit. Olen katsellut merkin vaatteita Yalossa, mutta oli kiva päästä hipelöimään niitä tarkemmin. Legginsien ohella myös mekot näyttivät sieviltä.


Krapulaenergia kanavoitui myös ompeluun: tällä kertaa oman tuubihuivinsa sai isosisko. Materiaalina käytin ystävän ylijäämäpaitoja ja kierrätyskeskuslöytöjä.

Kaiken kaikkiaan oikein passeli viikonloppu.

P.S. Huomatkaa sanan "ikäkriisi" tehokas välttely.

6 kommenttia:

 1. Ja siis miten niin "tulee kääntämään volyymia pienemmälle"? Toi on ikäkriisin merkki: täti menee baariin, eikä tajuu, että kovemmallehan ne nuoret sitä musaa haluaa! ;)

  VastaaPoista
 2. Oh dear... Guilty as charged.:)

  VastaaPoista
 3. Hei, oliskohan mahdollista mullekin tuollainen tuubihuivi. En oo vielä löytänyt sellaista täältä Japanista. Voisit postittaa sen tai sit tuoda tullessas jos teillä on vielä suunnitelmissa tänne tulo? Voidaan tehdä vaihtikset? Mä voin duunaa pipon ja sä mulle tollaisen?

  VastaaPoista
 4. Milla, kuulostaa hyvältä diililtä! Postittaminen voi olla fiksumpaa, kun meidän reissuaikataulut on vielä aika auki. Palaan FB:n puolella asiaan....

  VastaaPoista
 5. Mahti idea tuo tuubikaulahuivi vanhoista lumpuista. Taidan kopioida!

  VastaaPoista