sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Koreilua


Haluaisin oppia käyttämään enemmän koruja arjessa. Ihailen ihmisiä, joiden asukokonaisuuksiin näyttävät korut kuuluvat olennaisena osana ja jotka eivät myöskään arastele käyttää useampia koruja yhtä aikaa.

Oma koruvalikoimani rajoittuu työpäivinä korkeintaan kaulakoruihin. Korviksia en ole käyttänyt yläasteen jälkeen, koska päätin, että ne eivät sovi kasvojeni muotoon (sitä paitsi korvikset ja silmälasit samassa päässä ovat musta jotenkin liikaa). Vasemmassa kädessäni on rannekello, joten siihen ei mahdu koruja, ja hiirikädessä taas rannekoru on työpäivän aikana epämukava. Sormuksiin sain yliannostuksen nuoruusvuosien Kalevalakoru-huuman aikana, mutta ehkä niihin voisi taas opetella...?

Edistin koruprojektiani eilen Taikin myyjäisissä ja ostin pellinpalasta taivutellun kaulakorun (10 e). Taannoiselta kirppisreissulta mukaan taas tarttui vitosella kullanvärinen kääty, jossa on kolme erilaista ketjua.

4 kommenttia:

 1. Missä välissä sä ton korun ostit? Multa on mennyt ihan ohi. Komia on, voisin joskus lainata. :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kuules ehtivä likka.:) Ja lainata saa toki.

  VastaaPoista
 3. Mä olen kyllä sitä mieltä, että koska naisille on luotu korvalehdet, joihin mahtuu reikä korvakoruja varten, pitää heidän aina käyttää mahdollisimman isoja sellaisia. :)

  Kiva blogi sulla, taisin bongata linkin herkusta ja koukusta, ja laitoin heti tilaukseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis lisbetk!

  Ja hatunnosto myös sun korvisperiaatteelle.:) Pystyisinpä itsekin moiseen. Mullakin oli kreiseinä nuoruusvuosina yhteensä 5 reikää korvanlehdissä, mutta sittemmin ne ovat saaneet kasvaa umpeen. Enkä taitaisi enää uskaltaa edes mennä lävistettväksi...

  VastaaPoista