keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Nolla ideaa


Neulomisinspiraatio on viime viikkoina ollut hukassa. Villapaitaprojekti ei ole edistynyt, koska lankakauppaan lähteminen tuntuu ylivoimaiselta, ja pää on tyhjä muista ideoista. Koetan tolkuttaa itselleni, että tämä on vain vaihe, kyllä mun ja puikkojen suhde on ihan kunnossa.

Koska kädet kaipaavat kuitenkin tekemistä, olen neulonut ylijäämälangoista peruslapasia Vaaka ry:n keräykseen. Järjestön tämän vuoden teemana on lapanen, eli he keräävät erikokoisia lapasia tai sormikkaita kummikohteisiinsa. Jos lähipiirin ihmiset on jo lapasilla kyllästetty, tässä on helppo tapa kanavoida tikkuamisintoa. Ja tuleehan siitä hyvä mieli, kun ajattelee, että jonkun pikku kätöset ehkä pysyvät ensi talvena lämpiminä minun pikku kätösteni ansiosta.

Jos sitä inspiraatiota löytyisi vaikka pinosta sisustuslehtiä? Sadasta ja yhdestä ideasta luulisi liikenevän jokusen tännekin.

4 kommenttia:

 1. Mun inspiraatiotaso nousi heti rutkasti, kun selasin sata ja ykkösen. Edelliskerralla en lehdestä juuri innostunut, mutta nyt siinä oli vaikka mitä kivaa!

  Tuohon Vaaka ry:n keräykseen voisi osallistua itsekin, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Mustakin se oli petraantunut huomattavasti, vaikka ekastakin ihan tykkäsin. Kivoja koteja ja oikeasti käyttökelpoisia idoita.

  Ja suosittelen Vaaka ry:n keräystä! Itse olen aikaisemmin neulonut niille tilkkuja tilkkupeittoja varten, mutta lapaset on vielä se oma bravuuri - kuten taitaa olla teikäläiselläkin.:)

  VastaaPoista
 3. Joo... mullakin on ainakin kymmenen paria mummun kutomia mustia lapasia varastossa, ja uudet tuliterät jo odottaa ensi talvea. En siis laita tilausta tulemaan, mutta kudo sinä likkani muille, kyllä niitä tarvitsijoita maailmalla piisaa.
  Itse asiassa täällä on kyllä kova kiire kutomisten kanssa ja inspiraatio päällä. Tossua pukkaa...
  T: Päivi

  VastaaPoista
 4. Hyvä Päivi, että inspiraatio elää! Mullakin on ollut ompeluinspiraatiota neulomisen sijaan, ja kohdekin taitaa olla sama kuin teikäläisellä. Mutta siitä ollaan vielä hyshys.

  VastaaPoista