tiistai 2. elokuuta 2011

Uusi lempituubi


Maailma muuttuu, Maijaseni, tuumin taannoin ruotsinlaivalla, kun tutkailin taxfreessä luonnonkosmetiikkahyllyä. Viikkarilla oli yllättävän ookoo valikoima esimerkiksi Weledaa, ja sieltä löytyi tämäkin uusi lempirasva (5 e), jota muistin hämärästi jonkun jossain blogissa joskus kehuneen.

Weledan Calendula Face Cream on tarkoittettu vauvoille mutta toimii näemmä hyvin myös aikuisilla: minulla se on tasoittanut taianomaisesti otsan pikkunäppylät. Koostumus on aika rasvainen ja haju tymäkkä, mutta jos moiset seikat eivät haittaa, voin suositella voiteeksi tällaiselle pintakuivalle sekaiholle.

Käytän aika lailla sekaisin sekä tavallista että luonnonkosmetiikkaa, mutta viime aikoina olen pyrkinyt valitsemaan ekoa ainakin rasvoissa ja sampoissa – eli niissä tuotteissa, joita eniten läträän ihooni ja ympäristööni.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä - pitääpä kokeilla, josko omatkin salaperäiset otsanäppyläiset lähtisivät tuolla liukenemaan. Weleda on muutenkin yksi suosikeistani luonnonkosmetiikan saralla.

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta kannattaa kokeilla! Mulla on tosiaan yleensä otsiksen alla sellaista pientä näppylää, jolle en ole oikein mahtanut mitään - mutta tämäpä mahtoi (ainakin toistaiseksi).

    VastaaPoista