perjantai 16. marraskuuta 2012

Kellohalliin, mars!

Tämä paikka toimisi varmasti hienosti juhlatilana, ja sitä käsittääkseni vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Antto Melasniemen ravintolat, Kuurna ja Atelje Finne, ovat olleet kestosuosikkejani Helsingissä. Ei siis ihme, että myös tänään testattu Kellohalli oli mieluisa tuttavuus. Melasniemen katraan uusin sijaitsee Hermannissa Tukkutorilla, entisen teurastamon tiloissa. Designpääkaupunkivuoden hankkeisiin kuuluvan ravintolan piti aluksi olla auki vain muutaman kuukauden, mutta nyt se kuulemma jatkaa ensi vuoden puolellekin.

Alkuruuaksi syömäni sinihomejuusto-endiivisalaatti oli maistuvaa, pääruoka eli haukimureke älyttömän hyvää sekä aidosti omaperäistä ja jälkiruokani eli vispipuuro kuusenkerkkämaidolla simppelin suloista. Ja tila nyt vaan on niin hieno: rosoista teollisuusmeininkiä, korkea katto, valtavia teräsovia ja valosarjoja katossa.

On tää Helsinki ihana joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti