tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tervemenoa lähiöön


Kuvassa ei ole ihan mikä tahansa ikkunalauta. Se on sellainen, josta syyskuusta asti kuikuilen oman kodin pihaan ja ihmettelen, kuinka tässä näin kävi: että Kallion syke vaihtuikin vanhan Herttoniemen rauhaan.

Asuntokaupat on siis lyöty lukkoon, elokuussa tehdään remontti (tai no, remppafirman Pasi tekee), ja syyskuussa muutetaan. Ja nyt sitten arvotaan, että tammiparkettia vai valkolakattua, neliönmallista vai kuusikulmaista kaakelia, tapettia vai ei tapettia, ja valkoisen sävyksi jasmiini vaiko lumikko.

Sen osaan jo nyt sanoa, että olen enempi sisustus- kuin remppamäen naisia: lähinnä haluaisin vain saada päätökset nopeasti tehtyä, eikä K-raudassa fiilistely houkuttele yhtään. Siksi luvassa onkin simppelit lattiat ja vaaleat seinät, ei kikkailuja ja kokeiluja.

On tää vaan jännää! Ja hienoa!

11 kommenttia:

 1. Jee, hienoa, onnea tulevaan! Meillä on sukulaisia ja kavereita Hertsikassa joten siellä nähdään :).

  VastaaPoista
 2. Ooh, onnea! Oman asunnon ostamisesta haaveilen itsekin (kuten myös säännöllisesti Suomesta ja Helsingistä), joten tässähän innostuin itsekin kovasti iloisesta uutisesta :) Remppafirman Pasi kuulostaa hyvältä valinnalta.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vaan! Väitän kyllä, että rakkain Herttoniemeni ei ole mikään lähiö, vaan kaiken keskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä komppaan tässä Liinaa! Hienoa, et valitsitte Hertsikan. Ei tartte katua, lupaan.

   Poista
 4. Ooh miten upiaa. Tuommosten asioitten suunnittelu se vasta mukavaa onkin! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, Maikkoo, Mahtavaa! Onnea kovasti asuntovelallisille ja intopiukkuutta kyyhkyläisille ikioman pesän tuunaukseen! Embo Seinämäjeltä on henges mukana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos hurjasti kaikki! Ja erityisen kivaa on tietty se, että täältä löytyy muitakin hertiskkalaisia (hertsikalaisia? Miten se sanotaan?). Uskon kyllä itsekin, että ei tulla katumaan. Ja metrolla pääsee Hakaniemen torille aamupuurolle edelleenkin, jos ikävä iskee.

  VastaaPoista
 7. Hieno päätös, ihana alue! Onko teillä oikeasti oma piha vai siis yhteinen piha? Onnea asuntokaupoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei omaa pihaa sentään, kerrostalon yhteinen vain. Mutta oma parveke on, ja se on luksusta! Ja kiitos onnitteluista. :)

   Poista
 8. Hei, on pakko tulla kertomaan, että sain valmiiksi inspiroimasi siksakpeiton ystävän vauvalle! Siitä tuli tosi kiva, kiitokset ideasta :)

  http://ajatuksiasaksasta.blogspot.de/2013/06/peitto-pienelle.html

  VastaaPoista
 9. Loistavaa, kävinkin heti kurkkaamassa ja hienolta näytti!

  VastaaPoista