maanantai 11. elokuuta 2014

Lomalaiset sanoo morjens!

Meri veti Elsan ensin aika vakavaksi. Sitten alkoi hymyilyttää, kun pääsi uittamaan varpaita vedessä.

Terkkuja blogitauolta nimeltä kesäloma! Tai siis itsehän vellon edelleen tässä äitiysvapaan rajattomalta tuntuvassa vapaudessa, mutta miehellä on kesälomaa ja isyysvapaata yhteensä kymmenen viikkoa. Heinäkuun lopussa pakkasimme kamppeemme ja matkasimme (jälleen) Tanskaan, tällä kertaa pohjoisrannikolle Vejby-nimiseen kylään, josta (jälleen) vuokrasimme ihanan design-talon Airbnb:n kautta. Kaunista seutua, hiekkarannatja rantabulevarditkin ihan kuin etelästä.

Lisäksi on tehty kaikkea pientä. Käyty Ihana-kahvilassa, kävelyllä Kivinokassa, lounastettu Harjun Dönerissä, saunottu Kulttuurisaunassa. Kirppistelty ja mökkeilty. Käyty Flow'ssa palauttamassa mieleen, miltä tuntuu sihauttaa auki ensimmäinen festarisiideri parin vuoden tauon jälkeen (vastaus: ihanalta). Koska loma on niin pitkä, sitä ei tarvitse suorittaa, ja paljon on ihan vain muhittu täällä Herttoniemessäkin omalla parvekkeella ja takapihalla.

Elsa on kasvanut hurjasti, oppinut jokeltamaan bappapappappaa ja nousemaan konttausasentoon, josta niiiin kauheasti haluaisi jo päästä eteenpäin. Ihan pieni ja silti niin iso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti