maanantai 7. helmikuuta 2011

Homma lähti lapasesta x 2

Kesä, kesä, tule jo!
Vietin viikonlopun kotikonnuillani Seinäjoella, ja ohjelmaan kuului tietysti pakollinen kirpparikierros. Homma meni... no, ehkä vähän höpöksi. Ostin takin, kengät, mekon, laukun ja kangasta. Kierrätyskeskuksessa olisi ollut myös kaksi kivaa sohvaa ja SPR:n kirppiksellä keittiön tuoleja, mutta onneksi säilytin sentään jonkin tolkun. (Viime kesänä Seinäjoen kierrätyskeskuksesta ostettu nojatuolikin odottaa yhä kyytiä Helsinkiin vanhempien varastossa....)

Aloitetaan löytöjen esittely siitä kaikkein parhaasta. Jos taannoisista housuista sain syyn odottaa kevättä, tämä on ehkä se syy odottaa kesää. Kierrätyskeskuksesta löytyi ihana Vuokon mekko käsittämättömän halpaan 3,50 euron hintaan (ja tämä oli vielä sitä puljun kalliimpaa mallistoa). Lyhensin ja kavensin mekkoa hieman, ja nyt haaveilen, kuinka tepastelen se päälläni helteisessä Helsingissä. Ah.

Pidän erityisesti mekon kuosista, joka näyttää mustetahroilta ja sekalaisilta raapustuksilta.
Samalla reissulla neuloin myös nämä fuksianpunaiset lapaset ystävälleni. Lankana Seitsemän veljestä (sitä nyt vaan saa niin kätevästi tuosta naapurin Sokokselta) ja neule helppoa helmineuletta tähän tyyliin:
oo nn oo nn oo
oo nn oo nn oo
nn oo nn oo nn
nn oo nn oo nn

2 kommenttia:

  1. moi maija, halusin vaan sanoa että tykkään sun blogista tosi paljon, on varmasti top5 parhaita blogeja ikinä! ostat ihania juttuja kirpparilta ja teet ihania neuleita ja sisustat ihanan värikkäästi - voi kun oma blogi olisi tällainen. valitettavasti vain en sisusta ja teen liian vähän neuleita, enkä aina löydä kirppariltakaan mitään. joten tyydyn sun blogin ihailuun.

    ja sainpa vielä joululahjaksi sellaisen kolmioteepaidan, jonka linkin lähetin pikkusiskolle. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kaunis, mähän aivan punastun! Erityisen mukavaa on, että joku on oikeasti hyödyntänyt mun ideaa käytännössä. Mahtavaa!

    Ja kuule, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa käsityöharrastusta tai sisustamista.:) Sitä paitsi kiinnostavalta näytti sunkin blogi! Aurinkoa Turkuun!

    VastaaPoista