keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kaksi kysymysmerkkiä

These shoes are made for walking.
Jatketaan viikonlopun kirppissuman purkamista. Nämä olivat niitä löytöjä, joista en ole vielä ihan varma. Niissä on jotain vinkeää, mutta en silti tiedä, päätyvätkö ne käyttöön vai ikuiselle odotuslistalle.

Ensinnäkin kengät. Ne ovat kummallinen sekoitus pieksuja ja purjehduskenkää, mutta konjakinruskea nahka oli niin kaunista, että tohdin sijoittaa niihin 4,20 euroa. Kenkien merkki on tuttu Vagabond, ne ovat tosi mukavat jalassa ja aivan priimakunnossa. Lapussa lukee Made in Portugal - missähän mahtaa Vagabond kenkänsä nykyään valmistaa?


Toinen epävarmuustekijä on tämä musta nahkasalkku (2 e). Malli on hauska ja koko justiinsa passeli, mutta en ole ihan varma, osaanko käyttää laukkua, jossa ei ole olkahihnaa. Jotain hauskaa virkamiesmäisyyttä siinä kyllä on. Jäämme jännityksellä odottamaan. Ja ai niin, molemmat hankinnat tein SPR:n kirppikseltä Nurmon Hyllykalliolla. Superhyvä ja iso kirpputori.

3 kommenttia:

  1. Jos sulla ei oo käyttöä noille kengille, ni ostan ne sulta! Hienot hienot. Mä oon 37 naisia. Tosin nyt kun joku on valmis ne jopa sulta ostamaan, niin et todellakaan myy niitä :) Mulle ja mun "megalöydöille" käy aina niin.

    VastaaPoista
  2. Milla, mä pidän sut mielessä jos kengät uhkaa jäädä kaappiin - ne on nimittäin juurikin kokoa 37. Mutta annan niille ensin kyllä tilaisuuden.:)

    VastaaPoista
  3. Heh, näin tehdään, muista minua silloin.

    VastaaPoista