sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Naiset, jotka tekevät löytöjä

Korkkitarjotin Ferm Livingin, teekannu ja kupit Marimekon Räsymatto-sarjaa.
Eilen kävimme siskojen kanssa sisustusputiikkikierroksella. Helsinki on täynnä hauskoja pikku liikkeitä, joissa ei koskaan yksinkertaisesti tule käytyä. Otimme kaupungille mukaan kartan (kyllä!) ja helmikuun Dekon, jossa oli listattu Helsingin parhaita putiikkeja. Matkan varrelle sattuivat muun muassa Helsinki Secondhand, Pore, Tikau, Olkkari ja Kruuna. Lounastimme Torissa ja nautimme teetä, kaffea ja porkkanakakkua Espresso Edgessä.

Liikkeistä eniten viehättivät Helsinki Secondhand (jonka huonekaluilla sisustaisin helposti muutamankin asunnon, jos budjetti antaisi myöden) sekä Pore. Jälkimmäisestä tein yhden löydönkin, tällaisen Ferm Livingin korkkitarjottimen.

Löydöistä puheen ollen: mua huvitti, kun selailin hiljattain Suurta suomalaista vitutuskirjaa, johon yhdeksi vitutuksenaiheeksi oli listattu "naiset, jotka tekevät kaupoista löytöjä" - perustelu kuului about näin, että "ei se kauppias varsinaisesti ole yrittänyt piilottaa niitä kamoja teiltä, v**n pahvit". Touché.


Ripustin myös ikkunalle mumman peruja olevan kukka-amppelin. Voi tätä keväistä valoa!

3 kommenttia:

 1. Apua mä nauroin tolle viisastelulle. Thanks.

  VastaaPoista
 2. Ehehe! Piristi maanantaiaamua toi vitutuskirjan aihe. :D Täytyy varmaan ostaa se, jos osuu kohdalle.

  Tarvis kyllä olla rajaton määrä rahaa ja neliöitä, ku lähtee Helsingin sisustuspuoteja kiertään!

  VastaaPoista
 3. Juu, muhun uppoaa tuo vitutushuumori ihan kympillä - etenkin silloin, kun se osuu kohdalle. (Samasta luvusta löytyi myös muun muassa kohta "Naiset, jotka käyttävät huiveja sisällä". Sitäkin olen tainnut joskus tehdä).

  VastaaPoista