tiistai 12. huhtikuuta 2011

Because you're worth it

Arjen luksus on tavallaan aika ärsyttävä ja imelä sanapari. Mutta silti on monia (ihania) asioita, joita ei voi yhtä kätevästi kuvata millään muulla termillä. Tänään sellaisia ovat olleet esimerkiksi...


...kauniisti laskeutuva kauluspaita. Kun työpaikkani noin kuukausi sitten muutti Kampista Vallilaan, ehdin jo surra parhaan työmatka-apajani eli Vapaaseurakunnan kirppiksen menetystä. Hyväksi korvikkeeksi on osoittautunut Mäkelänkadun Emmaus: laaja valikoima ja hinnoittelu kohdallaan. Perjantaina ostin sieltä mustan paidan (2 e), josta tuli välittömästi uusi suosikkini. Silkkiä se ei ole (vaan polyesteria), mutta tuntuu silti supermukavalta päällä, laskeutuu kauniisti ja on laadukasta työtä. Ompeluharrastajana musta on ihana hypistellä huolella tehtyjä saumoja, päärmeitä ja laskoksia.


...samppanjatee. Olen parin viime vuoden aikana hurahtanut hyvään irtoteehen ja etenkin helsinkiläisen Théhuoneen tunnelmaan (ja tuoksuihin). Joku ehkä muistaa, että uudenvuodenlupaukseni oli juoda paljon kuohuviiniä. Alkoholiton sovellus samasta aiheesta on The Champagne, joka sisältää vihreää teetä, kylmäkuivattuja mansikoita, rooman kamomillan valkoisia kukkasia ja mystisen kuuloista shampanjan aromia. Kyllä se kuplivalta maistui. Ja hyvältä.

...ja vielä kirsikkana kakun päällä:
Kasvohoito. Tämä ei tarvinne perusteluja? Minä hullu tykkään jopa siitä tuskallisesta puristeluosuudesta (se tuntuu niin tehokkaalta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti