sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Mitä joka nainen tarvitsee

Päärynä on gotlantilaista käsityötä G.A.D-putiikista Visbystä.

Suloinen Gotlanti on nyt takana: yksityiskohtainen matkaopas saarelle halajaville luvassa myöhemmin. Alkuun esittelen vain hankintani kotiin, sekä ne järkevämmät että vähemmän järkevät.

Ensimmäisestä ostoksestani en oikeastaan voi sanoa muuta kuin että se on betoninen päärynä. (Tässä kohtaa joku voisi tietysti kysyä, mihin ihminen tarvitsee betonista päärynää. Mutta uskon, että lukijakuntani ymmärtää moisen kysymyksen tarpeettomuuden).


Järkevämpien ostosten kategoriaan lukeutuu Tiogruppenin (printeistään tunnettu ruotsalaisfirma, vähän kuin naapureiden Marimekko) patakinnas, joka korvaa rikkipalaneen kintaan.

Gotlantilainen sinivatukkahillo taas oli selvästi kohtalon sanelema hankinta: miten muuten juuri tänään olisi ystävältä tullut kutsu lettukesteille? (Jotka BTW ovat myös erinomainen tapa lopettaa loma. Huomenna takaisin toimistoon, onneksi ilman suurta angstia.)

3 kommenttia:

 1. Tottahan toki betonista päärynää aina tarvitaan! Matkaopas olis tosi kiva juttu, sillä Gotlannista olen haaveillut jo pitkään, ja moni on paikkaa kehunut. Ehkä sitten ensi kesänä!

  VastaaPoista
 2. Pistäydyin blogissasi ja päätin jättää puumerkin. :)

  Vau, ihania ostoksia! Visby on lähellä sydäntä, siellä on tullut pari kertaa käytyä.

  VastaaPoista
 3. Heta, voin kyllä suositella Gotlantia lämpimästi! Nättejä maisemia, mukavia ihmisiä ja hyvää ruokaa. Lapsiperheitä oli tosi paljon. Ihan halpaa ei tosin ollut, mutta muuten toppen! Lisää stooria myöhemmin.

  Ja Lisa, mukava kun jätit puumerkin! Piipahdin itsekin sun blogissa, hauskoilta näyttivät huoparuuat! :)

  VastaaPoista