torstai 7. heinäkuuta 2011

Ykin kaveri Ilmari

Vähän vaiheessa tämä nurkkaus on edelleen. Voi olla, että se täydentyy vielä ainakin matolla.

Okei, myönnetään, täällä on designshoppailu ja namedroppailu lähtenyt vähän lapasesta. Ensin kehuskelin kaverillani Ykillä, nyt kotiin on muuttanut myös Ilmari – siis tarkemmin sanottuna Ilmari Tapiovaaran Mademoiselle-tuoli. Hankintojen lähekkäisyys on kuitenkin lähinnä sattumaa, sillä Maddesta tehtiin kaupat jo kuutisen viikkoa sitten, toimitusaika vain oli pitkä.

Sitä paitsi Madde-haaveeni juontaa juurensa jo parin vuoden taakse, yhteen katkerimmista kirppiskokemuksistani. Bongasin aikanani Fidasta tuolin, jota mainostettiin Mademoiselleksi. Ennen ostopäätöstä halusin kuitenkin varmistaa tuolin tuntomerkit, sillä en täysin luottanut kirppistätien arvioon. Varasin siis tuolin, menin kotiin ja googleteltuani vakuutuin sen aitoudesta. Mutta kun seuraavana päivänä palasin ostamaan tuolin, joku kurja oli vienyt sen nenäni edestä: ilmeisesti nypännyt pois varauslapun ja härskisti ostanut MINUN Maddeni. Kyllä otti päähän.

Vaan ei ota enää! Tosin erään oudon lieveilmiön olen havainnut: mulla alkaa jostain syystä (faniksi en tunnustaudu) tuolia katsellessani soida päässä se Jari Sillanpään biisi, jossa lauletaan: "On lähtenyt mun mademoiselle/ soi yössä nyt vinyyli virttynyt..." Huolestuttavaa

4 kommenttia:

  1. Ilmari on kyllä niin hieno. Voi voi, jos sellanen löytäisi tiensä tännekin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tinuhe! Ja pidät vaan silmät auki, joskus niitä Ilmareita todistettavasti löytää puoli-ilmaiseksi kirppiksiltäkin (mutta silloin pitää toimia HETI!) :)

    VastaaPoista
  3. On sitten pyörinyt Jartsa Sillanpää päässä siitä lähtien kun luin tämän. Kiitos vaan Schwesterlein.

    VastaaPoista