torstai 1. syyskuuta 2011

Lempilahjukset


On mukava huomata syntymäpäivälahjaa saadessaan, että ahaa, tuo tyyppi todella tuntee minut. Siippa oli nimittäin ostanut 31-vuotislahjaksi lahjakortin lankakauppaan ja uuden teesiivilän. Bless.

Kun ihminen on kerran irtoteetasolle päässyt, ei pussiteehen ole enää paluuta. Eikä irtoteenjuojaa tee mikään niin onnelliseksi kuin hyvä siivilä: huonoja on nimittäin maailma täysi. Olen kokeillut lusikkamallista siivilää (falskaa), sitä kahviloiden suosimaa pallonmuotoista pihtimallia (falskaa ja on hankala täyttää), ketjun päässä riippuvaa palloa (vaarana ketjun putoaminen mukiin) sekä viimeksi Granitista ostettua kummallista kynämallia (hankala täyttää ja puhdistaa).

Parhaimmaksi on osoittunut tuo kuvassa näkyvä siivilä, mallia syvä ja mukin päälle asetettava. Edellinen vastaava siiviläni oli hieman pienempi kuin tämä uusi, mutta iso pysyy huomattavasti tukevammin mukilla. Näitä myy ainakin Thehuone.


Siskotkin olivat ostaneet mieluisan lahjan: sisustuskirjan nimeltä Creative Space – Urban Homes of Artists and Innovators. Kauniita, outoja, persoonallisia ja ennen kaikkea aidonnäköisiä koteja ilman siistimistä ja stailausta – vaihteeksi mukavaa sliipatun sisustuslehtimaailman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti