lauantai 12. marraskuuta 2011

Harmaa + harmaa


Herkku ja Koukku -blogin Heta totesi hiljattain harmaat raitasukat neulottuaan, että eivät tainneet olla ensimmäiset. Heta, yhtä mielikuvituksellisella linjalla mennään täälläkin: minä sain juuri valmiiksi elämäni aika-monennennet harmaat lapaset. Toisaalta jos tavoitteena on käyttää varastoon kertyneitä langanloppuja, ja on viime vuosina innostunut harmaasta yhtä paljon kuin minä, vaihtoehtoja ei kauheasti ole. Käytin kahta melko samansävyistä harmaata ja tein ihan ohuita yhden kerroksen raitoja. Lapaset sai isosisko.

Hyvää viikonloppua! Minä aion tänään juhlistaa tällä viikolla allekirjoittamaani vakituista työsopimusta Artekin varaston alennusmyynnissä tai jossain törkeänkalliissa vaatekaupassa.

5 kommenttia:

 1. No mutta kun harmaa + harmaa onkin paras! Kivat lapaset. Mullakin on ihan tolkuttomat kasat juuri harmaata lankaa. Mm. yksi kerä Fritidsgarnia, josta piti tulla sun esimerkin sanelemana hiiritossut. No, ohje meni jo hukkaan. Langasta tullee patalappu.

  Onpa hyvä syy juhlaan sulla. Onnea vielä!

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vaan, ahkerassa käytössä jo ovat!

  VastaaPoista
 3. Heta, olet niin oikeassa! Ja kiitos vielä onnitteluista. Multa muuten löytyy se hiiritossuohje varmaan vielä - jos haluat, voin ottaa kopion!

  Kaisa, kiva jos toimivat! :)

  VastaaPoista
 4. onnea vakituisesta työpaikasta! ps, tää on edelleen mun top3 suosikkiblogien joukossa. mä haluaisin että sä postaisit useammin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! :) Postailutahti ei varmaan valitettavasti kauheasti tästä tiivisty: mun ongelma on se, että en ole kovin ahkera valokuvaaja - en esimerkiksi koskaan kanna kameraa kaupungilla mukana. Ja kun päivät pimenee, on potentiaalista kuvausaikaa myös kotona paljon vähemmän, kun en kauheasti haluaisi loisteputkivalossa kuvata. Mutta yritän pysyä säännöllisesti linjoilla kumminkin. :)

  VastaaPoista