tiistai 19. toukokuuta 2015

Kesäverhot lapsuudesta

Järjestelin verhojen lisäksi ikkunalaudan asetelman uusiksi ja pelastin nurkassa ryytyneen traakkipuun paraatipaikalle – toivottavasti se piristyy auringossa.

Jostain syystä tuli sellainen fiilis, että kesäverhot, sehän voisi olla hyvä ajatus. Tämä pitsikappa on jomman kumman mummoni virkkaama, ja se oli lapsuudessa mun huoneessani alkukodissa Seinäjoella. En ole tainnut käyttää sitä aikuisena kertaakaan, mutta silti se on kulkenut mukana muutosta toiseen.

Ja kun moinen mummolasöpöstely meni vielä läpi miehenkin seulasta (kommentti oli muistaakseni alistuneen oloinen "kai se on ihan hyvä"), niin siinä se pitsiverho nyt on, ainakin seuraavien kolmen kuukauden ajan.

Kevät on tullut yhtäkkiä Herttoniemeenkin. Elsa on päässyt polkupyörän kyytiin (upeeta), ihmettelemään saippuakuplia (upeeta) ja takapihalle tutkimaan muurahaisia (myös upeeta). Itseäni on ilahduttanut esimerkiksi lähikulmille Roihuvuoreen avattu kiva Rio-kahvila (niitä ei täällä ole liiemmälti) ja se, että yhtäkkiä olohuoneen ikkunasta näkyy pelkkää vihreää. Natiainenkin oppi hiljattain nukkumaan päiväunensa omassa sängyssään, joten parvekevaunuista päästään eroon ja kesähuonetta sisustamaan.

5 kommenttia:

 1. Pyöräily on kyllä upeeta! Me ostettiin perisaksalaiseen tapaan pyörään peräkärry, jossa nuori mies matkustaa. Niitä on täällä ihan kaikilla. Hinta oli suolainen, mutta se kärry om ihan galaksit räjäyttävän hyvä! Yhtäkkiä ollaankin salamana mestoilla ja kyytiin saa sekä jälkikasvun että tavarat. Ja päiväuniajasta riippumatta pääsee koko perheen pyörälenkille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidemmillä pyöräreissuilla sellainen olis kyllä mahtava! Ystävät pyöräili yhtenä kesänä ympäri Ahvenanmaata alle yksivuotiaan kanssa sellaisella.

   Poista
 2. Siis hetkinen. Nukkuuko tuossa huoneessa joku ilman tuon peittävämpiä verhoja? :D Terv. nimim. ostin juuri pimennysverhot makkariin, jonka ikkunassa on jo sälekaihtimet ja kohtalaisen peittävät tavalliset verhot.

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentäs. :) pimennysrullaverho vain maastoutui hyvin tuonne verhotangon taakse.

   Poista
  2. Huh! :D Hienosti maastoutuu kyllä!

   E

   Poista