torstai 21. huhtikuuta 2011

Seiloripappa, ohoi!


Hyväksi havaittu taktiikka isoilla hallikirppiksillä (etenkin kiireessä) on skannata läpi myyjät ja käydä penkomassa läpi vain ne pöydät, joiden takana seisoo suurinpiirtein samankokoisia ja -tyylisiä ihmisiä kuin itse. Viime aikoina olen kuitenkin havainnut hämmentävän muutoksen kirppiskäyttäytymisessäni: ennen bongasin ensimmäisenä ne parikymppiset trendipimut, joiden myymissä vaatteissa parhaassa tapauksessa roikkui vielä Gina Tricotin hintalappu. Nyt olen sen sijaan alkanut tuntea vetoa iäkkäämpien rouvashenkilöiden silkki-, villa- ja Pierre Cavallo -valikoimia kohtaan.

Tämä viimeviikonloppuinen hankinta Valtterista tosin on pikemminkin pappa- kuin mummoluokkaa. Tarkemmin sanottuna seiloripappa. Tummansininen kotimainen villatakki hopeanvärisine nappeineen saa toimia minulla kevättakkina.

3 kommenttia:

 1. Ja taas askel lähempänä senioriosastoa. Kai sää jo bingoat?

  VastaaPoista
 2. En ihan vielä. Mutta bridgenpeluu ja sherrynjuonti kyllä houkuttelisi.:)

  VastaaPoista
 3. En osaa tehdä profiilia, se on aina joku ihme tuntematon, mikä tuntuu tosi oudolta. Kyseesä on joka tapauksessa MAMMA POHJANMAALTA.
  Kommenttini:
  Loistava värivalinta. Ihana tummansininen. Juuri tuota väriä olen kysellyt toistuvasti Seinäjoen Aukialta. Ja aina on sanottu: tummansinistä ei nyt oikein löydy, kun se ei ole ole ollut viime aikoina huudossa. Nyt näyttää kuitenkin uusi aika koittavan: itse löysin juuri tuon värisen t-paidan... sieltä Aukialta. Ja likankin värimaailma näyttää kehittyneen hyvään suuntaan.
  Vinkki: jos käy niin, että ne napit alkaa tuntua ylivoimaisilta, voit lahjoittaa sen takin ihan oikealle papallle.:)

  VastaaPoista