torstai 2. elokuuta 2012

Jos et voi voittaa sitä, sisusta se


Koska tilanne on se, että joka tapauksessa käytän makuuhuoneen ikkunan vieressä olevaa lamppua vaatteiden ripustamiseen, voin yhtä hyvin hankkia siihen nätin henkarin.

Tämän Poola Katarynan Hang with me -henkarin ostin tänään Lasipalatsi Design Marketsista, joka jatkuu vielä lauantaihin. Käykäähän! Tänä vuonna tarjolla oli runsaasti ainakin viiksiaiheisia koruja. (Tiedättehän sen Hercule Poirot -henkisen koukeroviiksimallin, joka viime aikoina on ollut kaikkialla – nyt muun muassa sormuksissa ja kaulakoruissa.)


Viikonloppuna ohjelmassa on visiitti Porvooseen, jossa tarkoitus olisi testata Nyt-liitteessä kovasti kehuja saanut Bistro Sinne. Jos joku muuten tuntee kaupungin kirppis- tai putiikkitarjontaa, vinkatkaa ihmeessä suosikkinne!

3 kommenttia:

  1. Olen käynyt Porvoossa vain yhdellä kirpputorilla, Kellarikirppiksellä (http://www.facebook.com/kellarikirppis), ja tykkäsin siitä. Sijainti on etenkin erinomainen, aivan vanhan kaupungin vieressä.

    VastaaPoista
  2. Hitsi, tuon henkarin haluaisin, mutta Helsinki ei ole tämän viikonlopun suunnitelmissa. Vasta reilun viikon päästä, kun loma alkaa kunnolla. Harmi.

    VastaaPoista
  3. Lotta, kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti piipahtaa. Ja Anu, toivottavasti saat henkarin käsiksi - eihän Poola Katarynalla ole nettikauppaa...?

    VastaaPoista