tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku eli oivallus nro 18: Silittäminen on eleganssin avainEdustan sellaista pikkuisen homssuista ihmistyyppiä, jonka tukka tapaa hapsottaa ja paitaan kertyä epämääräisiä tahroja. Siksi olen aina vähän salaa kadehtinut niitä naisia, jotka näyttävät luonnostaan hallituilta ja huolitelluilta. Miten ne sen tekevät? Pikku hiljaa olen tullut siihen tulokseen, että yksi heidän salaisuuksistaan on hyvin yksinkertainen: silitetyt vaatteet.

Itselleni silittäminen on yksi inhokkikotitöistä. Minulle oli suuri oivallus tajuta pari vuotta sitten, että t-paitojakin voi silittää. Hyvä aikeeni ensi vuodelle tuleekin tässä: järjestän muutaman viikon välein silitysurakan, jossa käyn läpi vaatekaappini kriittisimmät vaatekappaleet.

6 kommenttia:

 1. Tästä postauksesta voin allekirjoittaa ihan kaiken! :)

  VastaaPoista
 2. harmi et silittäminen vaan on niiiiin tylsää puuhaa.. mitenhän siit sais mukavampaa?

  VastaaPoista
 3. Ja just kun mä viime viikolla julistin, etten ikinä silitä mitään! Työpaikalla miehet 50+ siis keskustelivat paitojensa silittämisestä. T: homssuliisa

  VastaaPoista
 4. Silityslauta tv:n ääreen auttaa tai musiikin kuuntelu. Ja kerralla heti kymmenen vaatetta..... hih. Pirjo

  VastaaPoista
 5. Mä luulen, että tuo kerralla urakointi on just se avain. Koska se silityslaudan ja -raudan esiin kaivaminen on just niin ärsyttävää. Ja ehkä ensi kerralla roudaan ne telkkarin ääreen, kiitos Pirjo vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä! Kerralla iso pino paitoja silitykseen ja paidat nätisti henkarille odottamaan päällepääsyä. Talviaikaan neuleet pelastaa silitysrumbalta, mutta kesällä saa suihkia raudan kanssa ahkeraan.

  VastaaPoista