maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahjoja en gång till


Joululoma kului infernaalisen flunssan kourissa - suklaan syömisessä on huomattavasti vähemmän hohtoa, jos sitä ei maista. Koska pieni kuume ja iso väsymys kiusaavat edelleen, olkoon tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis: esittelen vain vihoviimeisen joululahjaprojektini. Tyynyt menivät lahjaksi vanhemmilleni, ja materiaalina on käytetty mummani vanhoja lakanoita, joiden pitsit hän on itse virkannut. Ruskea pellavakangas löytyi Fidasta.

4 kommenttia:

 1. Nätit ja ihana miten sait vanhat pitsit uusiokäyttöön!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Lahjan saajakin tuntui tykkäävän.:) Lakanoita pitseineen olisi kaapissa vielä vino pino, eli pitäisi miettiä, mitä muuta niistä voisi tehdä. Omaan makuuni pitsit lipsahtavat helposti liian söpöiksi ja romanttisiksi, eli pitäisi varmaan yhdistellä niitä johonkin yllättävään/raflaavaan.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on kotona noita mummon virkkaamia pitsilakanoita. Lakanat on varsin virttyneitä, mutta niitä ei oo raaskittu heittää pois juuri pitsejen takia. Hyvä uusiokäyttöidis, Maija!

  VastaaPoista
 4. Kyllä: lahjan saaja on äärimmäisen tyytyväinen lahjaansa. Laitoin tyynyt sängyn päälle. Koristavat siinä kauniisti mamman sängyä. Kiitokset vielä kerran taitavalle ja kekseliäälle tyttärelleni.

  VastaaPoista