sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulupukin pajasta, osa 2


Tämänkin joululahjan uskallan paljastaa, koska paketti luovutettiin ja avattiin jo tänään. Puolitoistavuotias veljentyttö sai lahjaksi virkattua leikkiruokaa, jota väkersimme yhdessä isosiskon kanssa. Porkkanoihin ja hedelmiin löytyi mallia Mia Bengtssonin Amigurumi-kirjasta, loput taas kehiteltiin itse. Idean sain alun perin Varpusen blogista.

Ensituntumalta suurimmaksi hitiksi nousi paistettu kananmuna, jonka nuori neiti tosin asetteli mieluummin päänsä päälle kuin lautaselle.

5 kommenttia:

 1. Huippuhienoja! Mä puolestani otan idiksen nyt sulta ja kokeilen :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Näitä löytyy kyllä ihan varmasti jatkossa myös mun antamista paketeista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Niitä oli hauska tehdäkin.

  Valikoima ei ehkä tosin täytä ihan ruokaympyrän kaikkia kriteereitä. OIi hilpeää, kun lahjansaajan 3- ja 5-vuotiaat serkut intaatui leikkimään ravintolaa, jossa pääruokina oli tarjolla mandariini, makkara tai kananmuna... :)

  VastaaPoista
 4. Noita leikkiruokia & lisää ideoita sisarusten lapsille löytyy valtavasti lisää seinäjokelaissyntyisen ja nykyään Jyväskylässä asustelevan Henni M:n blogista: http://siksaksis.blogspot.com/

  terkuin ja tapaamista odottaen,
  Emmi

  PS.Voiko sulta tilata ja ostaa ihan oikealla rahalla semmoisen virkatun kylppärin maton...? ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitti vinkistä Emmi, tuolta saakin sitten ideat seuraavaan kattaukseen! Ja voidaan varmasti neuvotella jostain mattodiilistä, kun nähdään.:)

  VastaaPoista