perjantai 14. lokakuuta 2011

Iso D

Älä anna ankean ulkonäön hämätä: nämä maistuvat karkeille!

Tällä viikolla uutisoitiin, että ravintolisistä ei juuri ole hyötyä terveydelle – päinvastoin, osa niistä saattaa jopa lisätä kuolleisuusriskiä. Oho. Itse syön perusterveellisesti ja uskon saavani suurimman osan tarvitsemistani ravintoaineista suoraan ruuasta, mutta D-vitamiinia napsin talvisin purkista (sen tarpeellisuutta ei tuossakaan jutussa onneksi kiistetty). Satunnaisesti syön myös B-vitamiinia, koska ruokavalioni on kasvispainotteinen.

Ruma muovinen D-vitamiinipurkki ärsytti minua keittiön pöydällä monta viikkoa (se on pakko pitää näkyvällä paikalla, jotta siitä muistaa nappailla), ennen kuin hoksasin, että pillereitä ei ole pakko säilyttää alkuperäisessä pakkauksessaan. Vaihdoin ne lasipurkkiin ja tein Dymolla nimilapun. Heti helpotti!

Tänään menemme nauttimaan tarpeellisia ravintoaineita ravintola Aitoon ja huomenna (megahyvää ruokaa laittavien) ystävien luo Karjaalle. Samalla olisi tarkoitus kiertää myös Kariksen kirpputoreja – mahdollinen löytöraportti seuraa myöhemmin. Viikonloppua ystävät!

6 kommenttia:

 1. Sä olet NERO. Miten mä en ole tajunnut, että keittiössä pyörivän muovisen ja RUMAN vitamiinipurkin voi korvata jollain nätillä??? (No siten, että olen vaan hoksaamaton.) *juoksee jo letti suorana etsimään jotain sievää purkkia*

  VastaaPoista
 2. Kutri, voin kertoa, että samainen ruma vitamiinipurkki nökötti pöydällä koko viime talven, eli munkin kohdalla tämä oivallus otti aikansa. :)

  VastaaPoista
 3. Myy, kiva jos innostuit! Uskon, että tämä oikeasti motivoi D-vitamiinitankkaukseen.

  VastaaPoista
 4. Loistava idea myös mun mielestä, aion varastaa sen häpeilemättä meidän talouteen. Nyt viimeistään pitää marssia Clas Ohlssonille nappaamaan matkaan se Dymo-kirjoitin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anu, hyvä, että mun pienestä oivalluksesta on iloa! Ja Dymo on kyllä ollut hyvä hankinta, suosittelen!

  VastaaPoista