sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lankahaaste

Lapaset ovat helppo tapa käyttää langanloppuja. Näistä isommat menivät vanhalle ystävälle, pienemmät upouudelle pienelle ystävälle Tampereen suuntaan.

Täten julistan syyskauden haasteeni: ÄLÄ OSTA UUSIA LANKOJA. Lankalaatikko pursuaa ylijäämä- ja lahjakeriä, joista edes kymmenesosa olisi syytä käyttää pois ennen uusia hankintoja. (Sanoo tekopyhästi nainen, joka juuri tällä viikolla haki Priimasta huivilangat. Mutta ne olivat viimeiset hetkeen, lupaan.) Lähipiirille tiedoksi, että lapas-, huivi- ja villasukkatilauksia saa tehdä henkilökohtaisesti allekirjoittaneelle.

Leppoisaa sunnuntaita ihmiset!

6 kommenttia:

 1. Vanha ystävä kiittää! Ihanasti lämmittivät näppejä jo eilen!

  VastaaPoista
 2. Ola hyvä! Lapaskeiju aina valmiina auttamaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä haaste! Mulla on ollut sama jo aika kauan, mutta sovellan sitä aina tarpeen vaatiessa. Esim. niinku viime viikolla, kun kävin katsastamassa uuden lankakaupan Villavyyhdin. Ostin langat myssyyn. Mutta juu periaatteessa ei uusia lankoja ei.

  VastaaPoista
 4. Pahoin pelkään, että saatan repsahtaa soveltamaan minäkin... Mielessä on kytenyt yksi tyynymalli, johon ei löydy lankoja omasta takaa. Mutta YRITETÄÄN!

  VastaaPoista
 5. onneksi mulla on niin pieni lankavarasto, että ei tarvitse moisiin lakkoihin ryhtyä. :) mutta mikä noiden punaisten lapasten ohje on? mä tarttisin lapaset ja lankakin on valmiina muttakun en millään osaa päättää mallia. joku peruspalmikko, fiinimpi palmikko vaiko joku yksinkertaisempi kuvio. vaikeita ovat elämän valinnat. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo lapasmalli on ihan omasta päästä kehitetty. Lankana on 7 veljestä ja silmukoita 40. Pintaneule on oikeiden ja nurjien ruudukkoa tähän tyyliin:
  oo nn oo nn
  oo nn oo nn
  nn oo nn oo
  nn oo nn oo

  Peukalon teen ihan silleen karvalakkimallilla ilman mitään peukalokiiloja, mutta musta toimii riittävän hyvin noinkin.

  Tsemppiä valintaan! :)

  VastaaPoista