sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kurre


Jos alettaisiin pistää eläimiä sievyysjärjestykseen, minun listallani kohtuullisen korkealle nousisi orava (ja nyt kukaan ei sano yhtään mitään tuuheahäntäisistä rotista). Isot nappisilmät, pörheä häntä, hassut korvat – ja vieläpä helkkarin tyylikäs konjakinruskea väritys. Tykkään!

Ei siis ihme, että eilisissä Taikin joulumyyjäisissä ihastuin saman tien tähän valkoiseen keraamiseen oravapurkkiin. Tekijä oli nimeltään Matias Liimatainen, ja Fauna-nimisiä purkkeja oli myynnissä  myös karhun, korpin ja ilveksen mallisina, valkoisen lisäksi myös mustina ja kiiltävän lisäksi lasittamattomina.

Esimerkiksi mustat korpit olivat musta myös tosi kauniita – en yhtään ihmettelisi, jos nämä pääsisivät joskus tuotantoon laajemminkin. Hinta oli 60 euroa kappale. (Jos joku kiinnostuu, niin purkkeja voi varmaan kysellä suoraan tekijältä: meiliosoite käyntikortissa oli muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi).


Siippa epäili purkkia kissan tuhkauurnaksi. No, toimisi varmaan siinäkin tarkoituksessa, mutta minä ajattelin tehdä siitä esimerkiksi karkki- tai teerasian.

6 kommenttia:

 1. Ahahaha, miehet! :D Hieno purkki.

  <3/ Kaisa

  VastaaPoista
 2. No niinpä! On aina yhtä mukavaa saada vastapuolelta tunnustusta näille sisustusprojekteilleen. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno oivallus kyllä mieheltä!

  Kurre on kiva, mutta tykkään myös ketusta ja yllättäen sudesta. Mutta ilveskin olis ässä. Myyjäiset jäi väliin, mutta olispa ehkä kannattanutkin käydä.

  VastaaPoista
 4. Ilves on upea! Ja Kuukausiliitteessä oli juuri hieno juttu tupsukorvista.

  Myyjäiset oli musta kivat, vaikka paljonhan siellä on samaa kamaa kuin edellisvuosinakin. Mä yritän ehtiä vielä Kuvataideakatemian myyjäisiin parin viikon päästä.

  VastaaPoista
 5. Meille lähti mukaan lasittamaton karhu! Kun erehdyin markkinoimaan tuota oravaa miehelle jäniksenä (mitenhän erehdyinkin niin), eikä hän kuulemma ole pupumiehiä...

  VastaaPoista
 6. Jänis, orava, kissa - whatever! Karhu oli muuten mun kakkossuosikki. :)

  VastaaPoista