lauantai 22. syyskuuta 2012

Paras pasta evö

Plussaa Safkaa-kirjalle myös ulkoasusta!

Tätä kirjaa on monissa blogeissa jo puffattu, mutta kehunpa minäkin hieman: töistä saamani Hanna ja Alexander Gullichsenin Safkaa – parempaa arkiruokaa ansaitsee paikan keittokirjahyllyssä jo sen yhden ja ainoan reseptin takia, jota kirjasta olen kokeillut. Avokadopasta oli rehellisesti sanottuna paras pasta, jota olen syönyt vuosiin. Tosin sen ei ehkä pitäisi olla yllätys, kun ottaa huomioon, että ainesten joukossa on avokadon lisäksi muun muassa limettiä, chiliä ja pecorinoa. Can't go wrong.

Olen bongannut pari takuuvarmaa reseptiä myös Hanna Gullichsenin Chicling-blogista (muun muassa kirjassakin esitellyn varhaiskaalisalaatin). Sinänsä onkin jännää, että Gullichsenien Rafla-ravintolasta on parilla syömiskerralla jäänyt lähinnä valju fiilis. Ruoka on ollut tylsää ja makuunsa nähden ylihintaista. Ehkä pitää kokeilla vielä pariskunnan toista paikkaa Maxillia.

Sitä ennen valitsen kuitenkin yhden Helsigin lempiravintoloistani eli Atelje Finnen, jonne menemme tänään ystävien kanssa syömään ihan ilman syytä. Se on paras tapa viettää lauantaita, minkä tiedän. Hyvää viikonloppua kaikki!

(Niin ja ei ollut vaikea tehdäkään, tämä pasta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti