lauantai 4. toukokuuta 2013

3h+k+p Kalliosta, kiitos

Tämän osuvan tsemppaukseen kirjoitti liitutaulullemme tuntematon vappuvieras. 

Anteeksi blogihiljaisuus: pari viikkoa on kulunut kiireessä, ja viime päivinä ohjelmassa on ollut muun muassa yksi ostotarjous asunnosta ja täpärä kakkoseksi jääminen

Olemme asuneet nelisen vuotta kaksin yli sadan neliön kämpässä Kallion ytimessä naurettavan halvalla vuokralla. Koko ajan tiesimme, että jossain vaiheessa tämä loppuu, ja reilu viikko sitten perjantaina niin kävi: postiluukusta putosi irtisanomisilmoitus, jonka mukaan kaikki talon vuokrasopimukset puretaan kuuden kuukauden irtisanomisajalla. Onneksi olimme miettineet oman kämpän ostamista muutenkin ja käyneet jo lainaneuvotteluissa. Tämä oli vain se lopullinen sysäys, joka esti meitä jäämästä vatvomaan asiaa loputtomasti, "kun tässä on niin kiva olla".

Nyt pitäisi sitten vain päättää, mitä sitä oikeasti tahtoo. Tällä hetkellä olemme kallistumassa vaihtoehtoon kolmio Kalliosta parvekkeella, ja sellaisesta tarjouksen teimmekin. Tuon kokoluokan (ja meidän hintaluokan) kivoja kämppiä vain ei näillä nurkilla ole liikaa: pitäkää siis peukkuja!

Onneksi lähipiirissä on useampia Oikotiehen koukuttuneita, joilta saa vinkkejä ja konsultaatiota. Ja onneksi kuulun niihin harvalukuisiin ihmisiin, joiden mielestä muuttaminen on kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti