lauantai 28. syyskuuta 2013

Vaaleanpun... ei kun vanha roosa!


Miten kumman erilaiselta näyttääkään väri, kun se saa uuden nimen. En ole koskaan tykännyt vaaleanpunaisesta oikein missään muodossa, mutta kummasti tuokin inhokkiväri alkaa miellyttää silmää, kun siitä tekee harmahtavanvaalean version, jota kutsuu nimellä vanha roosa. Ja ehkä silmän sopeutumista on auttanut sekin, että tällaisia haaleita vaaleanpunaisen sävyjä on viime aikoina näkynyt paljon niin vaatteissa kuin sisustuksessakin.

Tämä roosa tyyny ei tosin tule meille vaan lahjaksi pikkusiskon uuteen kotiin – just sopivan suloinen sisustuselementti sinkkunaiselle Ullanlinnaan. Ohjeen poimin Kerällä-kirjasta, tosin vähän eri kokoisena ja eri langalla. Tämän tyynyn mitat ovat 40x40 cm ja lankana Novitan Hanko. En ollut aikaisemmin kokeillut neuloa tällaisia vaakasilmukoita. Hauska tekniikka ja tyynyihin tosi passeli.


(Kuten kuvista näkyy, myös vanhan Klippan-sohvan tuunausprojekti on jatkunut. Kesällä ostimme siihen uudet jalat, ja muuton yhteydessä musta päällinen vaihtui harmaaseen. Olohuonekin alkaa kohta puoliin olla kuvauskunnossa – siitä lisää lähiaikoina!)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tyyny loppusijoituspaikassaankin. Voit tulla kuvaamaan sen tänne joskus. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, Ällä! Kamera joskus mukaan Ullikseen indeed. Ja kiitos myös messevisä kemuista!

    VastaaPoista