tiistai 20. toukokuuta 2014

Festivo = parasta ryhmissä

Kuva on otettu jo pari viikkoa sitten: nyt ikkunasta näkyy hurjasti vihreämpi maisema. Ihana lähiökesä!

Rumankaunis: se on sana, joka tulee ekana mieleen näistä Festivo-kynttilänjaloista. Muhkuraisia ja röpöliäisiä ja varmaan lapsena minusta ihan kamalia, mutta niin vain maku muuttuu (ja hyvä niin, koska jos lapsuuden maulla vielä mentäisiin, meillä olisi kotona kaikki vaaleansinistä).

Meillä on ollut pitkään ikkunalaudalla muutama minun mummaltani ja vanhemmiltani saatu Festivo, mutta nyt kokoelma kasvoi vielä siipan mummin jäämistöillä. Nämä ovat niitä esineitä, jotka musta näyttävät sitä paremmilta, mitä enemmän niitä on.Ihania aurinkoisia kesäpäiviä! Mä nautin täysin siemauksin lämmöstä, mutta samalla olen ihan kujalla siitä, mitä tuolle vauvalle pitää pukea päälle? (Tai pikemminkin, mikä on liikaa. Ja tarviiko se jo vettä maidon lisäksi? Saako sille laittaa aurinkorasvaa? Mitä jos se ei suostu käyttämään aurinkolaseja? Uusi vuodenaika, uudet vauvanhoitomurheet.)

2 kommenttia:

  1. Mä oon samaa mieltä Festivoista, mitä isompi ryhmä sen parempi. Ennen pidin niitä rumana, mutta nyt kelpuuttaisin niitä meillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostavaa on myös, että meneekömaku täyden syklin ja jossain vaiheessa me aletaan taas karsastaa näitä. :)

      Poista