sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Disney-lauantaiJos jokin asia menee oikein idyllisesti, kivasti ja kaikkien kannalta onnellisesti, se saa kaveripiirissäni etuliitteen Disney. (Ensimmäisen kerran kuulin termiä käytettävän eräänä juhannuksena tasapeliin päättyneen mölkkypelin jälkeen. Disney-peli on siis sellainen, jossa kaikki voittavat eikä kenellekään tule paha mieli.).

Eilinen oli ehkä vähän sellainen iloisten sattumusten Disney-päivä.

Kävelläänkö jäätä pitkin Tervasaareen? 
Kävellään vaan!  
Ihana auringonpaiste. Mennäänkö vielä Katajanokallekin? 
Joo! Siellähän on se kiva kahvila, josta Cosy Home -blogissa kirjoitettiin.
Ai Johan & Nyström? Tuossahan se onkin. 
Ostetaanko voisilmäpullaa? 
Ostetaan vaan!
(jne.)

Tuota Johan & Nyströmiä pitää kyllä vielä kehua erikseen. Meidän taloudessa asuu sekä papuja jauhava kahvihifistelijä että irtoteellä läträävä teenörtti, mutta harvoin löytyy sellaista kahvilaa, jossa molemmat olisi otettu huomioon. (Ja valitettavan usein asia menee niin päin, että upeiden erikoiskahvien rinnalla tarjotaan Liptonin pussiteetä).

Johan & Nyströmillä kuitenkin sai keskustella sekä robustan ja arabican suhteesta että vihreän teen ihanteellisesta haudutteluasteesta. Ostin pussillisen omena-selja-teetä mukaankin. Sisustus oli viihtyisä, aikakauslehtiä paljon, palvelu ystävällistä ja voisilmäpulla hyvää. Kannattaa piipahtaa!

P.S. Kiitos myös Kerän naisille blogihaasteesta! Pannaan kahdeksan satunnaista asiaa hautumaan.

4 kommenttia:

 1. Johan & Nyström on ihana! Sen alakerran ison pöydän on muuten valmistanut niiden barista. Voi kuulemma tehdä tilauksen, jos haluaa sellaisen - pöydän, ei baristan - kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mutta apua, minkä pöydän? Sisustus oli ihana, mutta mikään tietty pöytä ei jäänyt mieleen.

   Musta tuossa paikassa oli erityishauskaa myös se, että koska en koskaan normaalisti pyöri Katajanokalla, se tuntui melkein siltä kuin olisi ulkomailla. :)

   Poista
 2. http://divaaniblogit.fi/cosyhome/2013/02/03/aamiainen-johan-nystromilla/

  Tuo, joka näkyy ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 3. Okei, nyt mä hiffasin! Hieno on.

  VastaaPoista