keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Yksi murheenkryyni vähemmän


Asunnossamme on muutamia ikuisuusmurheenkryynejä, joihin en vain osaa tarttua. Makkarista esimerkiksi uupuvat kunnon yölamput, ja eteisenkin valaistus on mitä on. Jotenkin niihin ankeisiin kohtiin lopulta tottuu niin, ettei enää edes tajua, että niille voisi tehdäkin jotain.

Esimerkiksi tämä keittiön nurkkaus. Se on yksi toimistosta asunnoksi muutetun kämppämme improvisoiduista säilytysratkaisuista, jonne on sijoitettu siivoustarvikkeet. Vielä jokin aika sitten nurkkaa peitti (huonosti) yksi liian lyhyt ja jotain muuta tarkoitusta varten ommeltu verho. Ja aina mua ärsytti, kun sen takaa repsotti imurinletku tai mopinvarsi. Kunnes sitten koin sen mullistavan oivalluksen, että tosiaan, mähän voin hankkia siihen pidemmän verhon – tai jopa kaksi!

Nyt nurkkaus on siisti ja asunnossa yksi sisustusongelma vähemmän. Kankaana on Artekin Siena (sitä varsinaisesti olin hakemassa, kun mukaan tarttui se törkykallis saippua).

Jospa seuraavaksi ne makkarin lamput?

7 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä! Tällaisesta mäkin inspiroidun - väristä!

  VastaaPoista
 2. Oon ihmetellyt tuota samaa saamattomuutta myös täällä meillä. Meidän valaistus on ihan onneton, lamppuja on kyllä, mutta niissä voisi yksinkertaisesti olla enemmän tehoa. Reissu läheiseen rautakauppaan ja uusien polttimoiden hakeminen nyt ei varmaan teoriassa olisi ihan hirveän vaikea toteuttaa...

  Toi Siena on kyllä ihana kuosi. Itsekin kävin kuolaamassa sitä käydessäni jouluna Suomessa. Suunnitelmissa oli ommella siitä tyynynpäälliset keittiön tuoleihin, mutta tulin lopulta kuitenkin siihen tulokseen, että kuosi toimii tollaisina isompina pintoina paremmin. Päädyin sitten lopulta mustaan Muijaan, aina varma ratkaisu :)

  Kiva nähdä kuva teiltä kotoa, niitä voisi katsella enemmänkin!

  VastaaPoista
 3. Oili, älä muuta sano! Ja se saamattomuus on myös yksi syy siihen, miksi niitä kuvia kotoa on vähän harvakseltaan (kun aina tuntuu, että joku paikka on vähän rempallaan...) Yritän tsempata! :)

  Ja Muija on kyllä varma ratkaisu kanssa! Mä itse asiassa pelkäsin, miltä Siena näyttäisi noin isona pintana, mutta hyvähän se oli.

  VastaaPoista
 4. Ah, tuo oranssi seinä...! Ja näyttää siellä olevan oranssi teepannukin :)

  VastaaPoista
 5. Juu, oranssi on meikäläisen nuoruusvuosien lempiväri - tosin seinä oli jo edellisen asukkaan peruja. :)

  VastaaPoista