perjantai 17. kesäkuuta 2011

It's time for the good times


Stereoissa soi Madonnan Holiday, ja kuohuviinipullo on korkattu. Arvaatte varmaan, mitä se merkitsee?

On olemassa kahdenlaisia lomaihmisiä: toiset ajattelevat ensisijaisesti sitä, mitä kaikkea lomalla ei tarvitse tehdä, toiset taas sitä, mitä kaikkea lomalla ehtii tehdä. Ei liene yllätys, että itse kuulun jälkimmäisiin – tosin yritän parhaani, että tällä lomalla pystyisin keskittymään myös siihen erittäin tärkeään ei mihinkään. (Kuvassa olevalla To do -listallakin on vain kaikenlaista miellyttävää tehtävää, ei mitään stressaavaa. Kirjat ja kuohuviinilasi edustavat rentoutusosastoa.)

Tämän viikon olen yrittänyt sopeutua siihen, että edessä on ensimmäinen Provinssirockiton kesäni viiteentoista vuoteen. Jonkinlaisena sopeuttamisohjelmana aion mennä illalla Kuningassoundi-klubille Suvilahteen – onhan se vähän kuin festari sekin, onhan? Ja teille, jotka festaroimaan lähdette: mitä parhainta Törnävän-reissua!

4 kommenttia:

 1. Joo! Täällä Seinäjoelle mitä parhaimmat festarifiilikset: iloiset nuoret vaeltavat Törnävälle, musiikki raikaa varmaan kohtapuoliin tänne Pohjan perukoillekin, Ilkka ylistää pääkirjoituksessaan maan parasta rock-kaupunkia, Törnävä-seuran ikikonservatiivi puheenjohtaja jakaa kiitosta Provinssille... Tähän on tultu ja tulkaa tekin taas ensi vuonna! T: äiti-muori

  VastaaPoista
 2. Kyllä, ensi vuonna paremmalla onnella! :)

  VastaaPoista
 3. Loma on niin kaunis sana että liikutuksen kyynel tulee sen kuullessa. Ihanaa lomaa!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Karmiini, olet NIIN oikeassa!

  VastaaPoista