torstai 2. kesäkuuta 2011

Suriseva ystävä


Minä, kuten moni muukin, olen kuluneen vuoden aikana innostunut smoothieista. Koska epäilin aluksi innostukseni olevan ohimenevää sorttia, surauttelin juomani ikivanhalla sauvasekoittimella. Yli vuosi on mennyt ja smoothieinto voimissaan, jopa vahvenemaan päin - viime aikoina olen siirtynyt kokonaan uudelle tasolle ja alkanut tehdä viherpirtelöitä (hippi!).

Siispä päätin ryhtyä välineurheilijaksi ja kävin ostamassa ihan oikean tehosekoittimen. Valinnan tein turhamaisesti ulkonäköperusteilla: alun perin mielessä oli Kitchen Aid, mutta koska ne olivat Stockalta loppu, päädyin melkein yhtä nättiin (ja satasen halvempaan) Kenwoodin kMixiin. Ainakin toistaiseksi se on toiminut moitteettomasti.

Niistä viherpirtelöistä vielä: olen tehnyt omani Voisilmäpeliä-blogin ohjeella ja tykännyt kovasti. Mun ruokavaliossa ongelmana on se, että syön kahmalokaupalla hedelmiä mutta vihannekset ja juurekset jäävät vähemmälle. Viherpirtelöt ovat olleet kätevä tapa lisätä ruokavalioon terveellistä lehtivihreää. Ja makukin on varsin jees, kunhan litkun kevyesti ällöttävästä ulkomuodosta pääsee yli.

2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvä hankinta! Meillä KitchenAid on jo yli vuoden verran pörähtänyt käyntiin joka arkiaamu seittemän pintaan (herättäen todennäköisesti kaikki naapurit). Ja tuo Kenwood on kyllä nätti kapine myös, ostettiin semmonen itse asiassa vastikään äiteelle lahjaksi. Toivottavasti on pitkäikäinen!

    t. Herkun ja koukun ellu, joka ei nyt jostain syystä pääse kirjautumaan sisään.

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllä mäkin uskon, että tää oli hyvä hankinta! Ja lienee tuolle vehkeelle muutakin käyttöä kuin vain smoothiet. Sauvasekoittimen tehot ei meinaa välillä riittää esim. hummuksen tekemiseen, mutta tämä varmaan hoitaa senkin homman.:)

    VastaaPoista