lauantai 25. helmikuuta 2012

Reppu selässä, elämä edessä vuonna 1995

Tämä reppu pääsi aikanaan lavalle myös yläasteen muotinäytöksessä.

Terveisiä viikonloppuvisiitiltä alkukodista Seinäjoelta! Mietin juuri, että tässä talossa näkyy aika liikuttavalla tavalla henkilökohtainen käsityöhistoriani. Pelkästään huoneessa, jossa nukun, on esillä puukäsityötunnilla tekemäni kukon mallinen (!) kynäteline, kuviksentunnilla tehty kipsireliefi, käsityötunnilla tehty mollamaija sekä pari isosiskon kirjomaa kukkataulua.

Säästän teidät näiltä muilta upeilta tuotoksilta, joilla on arvoa lähinnä puolueellisten katsojien silmissä, mutta eräs muisto on pakko esitellä. Kuvan kirjoneulereppu on omaa designiani kasi- tai ysiluokan käsityötunnilta, ja muistan olleeni siihen tuolloin äärimmäisen tyytyväinen. Inkahenkisen kirjoneulekuosin nappasin jostain käsityölehdestä ja lisäsin siihen itse suunnittelemani sydänkuvion.

Ja jotta tarina ei menisi liian söpöksi, kerrottakoon, että kyseiseen reppuun taidettiin myös pakata jokusia appelsiinilonkeropulloja jokusina perjantai-iltoina.

8 kommenttia:

 1. Täähän on jo taas viileintä hottia pastellisine inkoineen... ;D
  Ja ihan on vielä kuosissa, appelsiinilonkista(!) huolimatta!

  Nyt vois korkata ja kilistää, tsekkaa
  http://nana-nanainen.blogspot.com/2012/02/7.html
  Kippis!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kaunis Nanainen, ihana tunnustus! Alankin heti miettiä seitsemää faktaa. Mutta kilistelen kumminkin jollain muulla kuin appelsiinilonkerolla! :)

  VastaaPoista
 3. Those were the days ^.^ Meidän lokerot ei kyllä kulkenu yhtä kauniissa repussa ;)

  VastaaPoista
 4. No äläpä! Kummallisinta on se, että olen viime vuosina löytänyt lonkeron uudelleen - teinivuosien jäljiltä se oli pitkään ällöttävää. Appelsiiniversio ei tosin kyllä maistuisi edelleenkään...

  VastaaPoista
 5. Mä muistan tämän! Huippuhieno, edelleen.

  VastaaPoista
 6. Mä arvelenkin, että sä saattaisit muistaa - voi niitä kässäntuntien juorukerhoja! :)

  VastaaPoista
 7. Herranjestas, onpas style! Mä ajattelinkin että kainut joku muukin on joskus uponnut nostalgioimaan näitä vähä vanhempia käsien tuotoksia :D

  VastaaPoista
 8. Kyllä! Sun postauksen jälkeen tuli fiilis, että pitäisi kaivella sieltä kaappien kätköstä jotain muutakin. :)

  VastaaPoista