keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Taidetta ja Turkua


Meidän olohuoneen liitutaululle on yleensä kirjoitettu vain asiallishenkinen kalenteri tulevien viikkojen menoista. Siksi on aina hauskaa, jos vieraat jättävät siihen puumerkkinsä: viime viikonloppuna pienet kädet taiteilivat taululle jalkapalloilija Cristiano Ronaldon (yllä, tunnistaa hiustupsusta) ja oletettavasti jonkin Tähtien sodan hahmon (alla).

Ensi viikonlopun kohdalla kalenterissa lukee: Turkuun! Olemme lähdössä kaveriporukalla viettämään tyttöjen viikonloppua meille-niin-kovin-eksoottiseen Varsinais-Suomeen. Mistä tulikin mieleeni: jos blogin lukijakunnassa on turkulaisia tai kaupunkia muuten tuntevia, kertokaahan suosituksenne hyvistä kirppiksistä/putiikeista/näyttelyistä/kahviloista. Se tärkein eli ruokapuoli on jo hoidettu (illalliset buukattu Tintåsta ja Mamista), mutta muita menovinkkejä otetaan mielellään vastaan.

4 kommenttia:

 1. Turku on kyllä ihana! Illallispaikat on oikeen mainiot, mutta käykää ny ainaki kahvilla CaféArtissa, shoppailemassa Jeti shopissa ja Televisiossa, ja kyllä siellä mahtavassa pääkirjastossakin kannattaa myös pyörähtää. Antoisaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ellu, tosi kivoilta kuulostaa nuo vinkit! Laitetaan korvan taakse (tai eihän tällainen järjestelmällisyysfriikki itse asiassa laita mitään korvan taakse vaan kokoaa vinkit siistiin Word-tiedostoon...)

  VastaaPoista
 3. Hyvät kirppikset on syrjässä keskustasta, mutta jos on auto käytössä tai hyppää bussiin, on valtava Manhattan-kirppis paras osoite. Osto- ja myyntiliikkeitä on paljon, mm. Yliopistonkatu 9:ssä art+design ja melkein vieressä, Yliopistonkadun ja Aninkaistenkadun kulmassa toinen. Sisustuksen Koodissakin voi piipahtaa, se on siinä pääkirjaston vieressä. Taidemuseossa on näytteillä ainakin malmölaista nykytaidetta, Aboa Vetus & Ars Novan näyttelyt kannattaa kanssa tsekata.

  Tervetuloa Turkuun! - Armi

  VastaaPoista
 4. Kiitos Armi, ihania vinkkejä nämäkin! Nyt tulee vain sellainen olo, että eihän tässä yksi viikonloppu mitenkään riitä! :)

  VastaaPoista