maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vihreä menninkäinen


En ole ainoa, joka on innostunut neulomaan Elsalle: tämän söötin vihreän asun hänelle teki äitini, joka Elsalle on pohjalaisittain isu. Setti tuli lahjaksi jo synnärille, ja tumppuja, myssyä ja tossuja on käytetty ahkerasti koko talvi, mutta neuletakki ja villahousut alkavat olla sopivankokoiset tuolle pikku sirvanalle vasta nyt.

Joskus muuten huomaa, että ihmiset ajattelevat, että mua varten ei kannata neuloa, koska osaan ja teen niin paljon itsekin. Voi mikä virhe! On pelkästään ihanaa vaihteeksi saada nauttia myös muiden kätten töistä. Aivan kuten varmasti jokainen kokki mielellään syö myös muiden laittamaa ruokaa.

Tänään Elsa sonnustautui vihreään menninkäisasuunsa päikkäreille. Parvekevaunut ovat osoittautuneet varsin hyväksi keksinnöksi: parhaimmillaan pikkutyyppi nukkua posottaa ulkona kolmekin tuntia. Muutenkin nukkumishommat sujuvat meillä nykyään aika hyvin, kun olen alkanut oppia paremmin tulkitsemaan natiaisen väsymyksen merkkejä. Puolitoista tuntia on maksimi, jonka tuo kolmikuinen jaksaa hengata hereillä ja seurustella, sitten täytyy taas päästä unille.

2 kommenttia:

  1. Moikka Elsa! Niin on ollut isulla kiireinen työviikko, että vasta nyt ehdin kommentoimaan aikaansaannostani. Ihan hyvältähän se näyttää. Mutta näin meidän kesken: siellä villatakissa voi olla muutama virhesilmukka. Se kun oli aika haastava malli, enkä ole aivan äitisi veroinen neuloja. Uskon, että nuo pienet poikkeamat eivät kuitenkaan häiritse sinua. Hyviä päikkäreitä! T: Isu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me olla kyllä mitään virheitä löydetty, hieno on! :)

      Poista