sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kimalletta (mutta vain pikkuriikkisen)Tein lomaviikolla kaksi kimaltavaa kirppislöytöä. Musta Finnwearin mekko - veikkaisin että 70-80-lukujen tuotantoa - löytyi Lönnrotinkadun kierrätyskeskuksen ilmaisrekistä. Lyhensin nilkkapituisen mekon tunikaksi ja kavensin sitä pikkuisen. Rintamuksessa on hauska pieni glitter-yksityiskohta.


Mekon ainut miinus on tunkkainen kirppishaju, joka ei kokonaan lähtenyt pesun jälkeenkään. Onko kenelläkään vinkkejä, miten sen parhaiten saisi pois?

Olen muuten usein ihmetellyt vanhojen vaatteiden pesuohjeita. Tämänkin olisi saanut pyykätä vain 30 asteessa, mutta pesin sen silti neljässäkympissä, eikä mekko ollut moksiskaan. Olivatko pesukoneet ennen vanhaan jotenkin kovakouraisempia, vai mistä moinen hätävarjelu?


Hesyn Perintöpuodista Mäkelänkadulta puolestaan löytyi vitosella kaulakoru, joka a) on kullanvärinen ja b) siinä on pieniä kimaltavia kiviä - kaksi asiaa, jotka eivät nyt suoranaisesti huuda nimeäni. Silti ihastuin helyyn. Nyt tarvittaisiin vain jotkut fancypancyt juhlat, joissa voisin sitä käyttää.

2 kommenttia:

  1. Just tänään mietin, että juhlat/bailut/bileet pitäis järkkää! Kun toi korukin kerran huutaa sitä :)

    VastaaPoista
  2. KYLLÄ! Ja jos ei ennen, niin viimeistään Oslossa. Mä pakkaan kimallekorun mukaan.

    VastaaPoista