tiistai 26. lokakuuta 2010

Kirppishaukan käsikirjaHei kaikki kuomani kirppishaukat: huomenna ilmestyy kerrassaan ihastuttava omakustannekirja nimeltä Kirppislöytöjä, jonka on kirjoittanut suomenruotsalainen stailisti-toimittaja Karin Lindroos. Kirja on soma kuin karkkipaperi, ja ihanien kuvien lisäksi se sisältää ihan konkreettisiakin kirppisvinkkejä. Pieni miinus ainoastaan kömpelöhköstä suomennoksesta. Karin pitää sekä tyyliblogia että ruokablogia - käykääs tsekkaamassa ja verestämässä toisen kotimaisen taitojanne.

Kuvat maistiaisia täältä.

Yksi vaate, joita Karin kuulemma aina metsästää kirppiksiltä, ovat silkkipaidat. Neuvon innoittamana piipahdin viikonloppuna Uffin tasarahapäivillä ja ostin neljällä eurolla sinisen Stockmann-merkkisen silkkipaidan. Kylläpä aito silkki voikin tuntua kivalta päällä!


(Kuva ei valitettevasti ole ihan yhtä tyylikäs kuin Karinin omat. Bloggaaminen on osoittautunut aika paljon hankalammaksi nyt, kun illat pimenevät: luonnonvalossa ei yksinkertaisesti ehdi kuvata.)

3 kommenttia:

  1. Haa, samanlainen Rumfordin leivinjauhepurkki löytyy keittiöstä. Ja silkkipaitakierrokselle oon aatellut myös suunnata, ne kun ovat kaupassa hävyttömän kalliita. Sanoo aino.

    VastaaPoista
  2. Silkissä on se paha puoli, että sen jälkeen muut matskut tuntuu epämiellyttäviltä, puuvilla muovilta jne.

    VastaaPoista
  3. Mä innostuin niin paljon, että ostin toisenkin silkkipaidan. Se on kirkkaanpinkki ja kokoa 50. Kaikenlaista sitä aito silkki saakin ihmisen tekemään. Mutta värit on kuulemma tulossa muotiin.

    VastaaPoista