torstai 28. lokakuuta 2010

Kiva purnukka, kiva sisältö


Mádaran ekokosmetiikkaa on kehunut sekä moni bloggaaja että meikäläisen pikkusisko. Päätin siis itsekin kokeilla, ja kun edellinen naamanpesuaine loppui sopivasti, ostin tilalle Mádaran kasvojenpuhdistusvaahdon. Tykkäsin! Poistaa meikin tehokkaasti, hinta ei ole kohtuuton ja purkkikin harvinaisen nätti. Ja vielä latvialaista tuotantoakin, eli melkein lähikosmetiikkaa.

Tiedättekö sen tunteen, kun esimerkiksi hiukset on joskus pesun jälkeen oikein narskuvan puhtaat? Mietin, että onkohan sellaisessa puhtaudessa loppujen lopuksi mitään luonnollista, vai nitiseekö tukka juuri siksi, että siitä on niistetty irti kaikki luonnollinen rasva ja kosteus...? Mutta kun se narskunta on vaan niin kivaa.

2 kommenttia:

  1. Jaa että hyvää värkkiä on! Olen pyöritellyt noita purkkeja kädessäni Ruohonjuuressa, ja miettinyt, että ostaiskos vaiko eikös.Melkein lähikosmetiikkaa :)

    VastaaPoista
  2. Jep! Muita sarjan tuotteita en ole testannut, mutta lupaavalta vaikuttaa. Olis kiinnostava tietää, mihin nuo ekokosmetiikan hinnat perustuu - tää kun tuntui huomattavasti edullisemmalta kuin Dr. Hauschkat ja muut.

    VastaaPoista