lauantai 29. joulukuuta 2012

Jotain kreisiä, jotain hillittyä


Anu Harkin uudessa Koto Living -lehdessä, jonka uteliaisuuttani syksymmällä ostin, oli neulottu villasukat yllätyskerä-tekniikalla: solmittu sekalaisia jämälankoja yhdeksi isoksi keräksi satunnaisotannalla ja tehty siitä sukat. Hauska idea + paljon jämälankoja = ei kun toimeksi. Nämä yllätyssukat valmistuivat joululomalla.

Sähkönsininen ja räikeänvihreä (näyttää kuvassa hillitymmältä kuin onkaan) seiskaveljes ovat lankalaatikkoni murheenkryynejä. Olen joskus saanut niitä muutaman kerän lahjoituksena, mutta ne eivät oikein sovi mihinkään ja kenellekään (eivätkä ne tunnu koskaan loppuvan). Tällaisissa sekametelisukissa ne toimivat sentään ihan ookoosti.

Vähän hillitympää väri-iloittelua edustaa kori, jonka virkkasin äidille joululahjaksi. Novitan Tuubi-ontelolangasta ja ihan vaan vyötteen ohjeen mukaan.


Toivottavasti teillä oli rentouttava joululoma!

9 kommenttia:

 1. Mä sain stressikohtauksen koko yllätyskeräideasta :D Ajattelin kauhulla niitä solmukohtia - solmitko tosiaan langanpäät noin vain yhteen? Kestääkö se?

  VastaaPoista
 2. Mä solmin ne keräksi mutta jätin pätkät päättelyvaraa ja päättelin ne sitten vielä lopuksi. Ei mun neuroottinen mieleni olisi kestänyt pelkkiä solmuja. :)

  VastaaPoista
 3. Ei pelkkiä solmuja voi jättää =) Kiva tuo idea ja toteutus listalla, kun vaan saisin joskus tehtyä sen kerän! Hienot sukat ja kori!

  VastaaPoista
 4. Hauskat sukat! Kestäisiköhän minun neuroottinen minäni eriparisukkia...?

  VastaaPoista
 5. Unohdin sanoa, että sekä sukat että kori on hienot ja mun sydän sykkii korille eritoten!

  VastaaPoista
 6. Iikku, kyllä se niin taitaa olla. :) Ja kiva, että tykkäätte sukista ja korista. Veera, eriparisukat on neurootikolle hyvää karaisua.

  VastaaPoista
 7. Siellä se hillitty kori komeilee meidän tyhjäksi jääneellä lankapuhelinhyllyllä täynnä kaikkea tarpeellista mm. kännykänlatureita. Ja äitisi kertoo tämän uutisen uudella Lumiallaan klo 23.48 junassa matkalla kotiin. Eikös vain tullutkin tarpeeseen kumpikin...

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että korille löytyi käyttöä!

  VastaaPoista
 9. Moi, Maija! Blogissamme on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista