maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku eli oivallus nro 3: Pidä tummaa suklaata aina jääkaapissaMaailma on täynnä ärsyttäviä, epärealistisia ja hurskastelevia terveysvinkkejä. Tässä on kuitenkin yksi, joka toimii. Meillä on nykyään jääkaapissa aina levy tummaa suklaata, jota saa syödä palasen päivässä. Maku on sen verran tuhti ja tympeä, että enempää ei tee mielikään, mutta akuutin makeanhimon tumma suklaa taittaa. Suosikkejani ovat ekokauppojen reilut ja luomut, vähintään 70-prossaiset suklaat.

6 kommenttia:

 1. Kävinkin heti hakemassa palan :) Just ekaa kertaa säilytän levyä jääkaapissa, ettei sulais täällä helteessä reissun päällä, muuten oon säilyttänyt huoneenlämmössä. Onko jokin syy että lykkäät sen jääkaappiin, vai tykkäätkö vain enemmän kylmästä suklaasta?

  VastaaPoista
 2. Apua, en mä edes tiedä - jotenkin taidan kuvitella, että se säilyy jääkaapissa paremmin? Yleensä olen huoneenlämpimän suklaan ystäviä, mutta tummassa pieni viileys toimii.

  VastaaPoista
 3. Mulla on levy tuossa sohvan vierellä olevalla pöydällä. Iltakahvilla istahdan sohvalle, otan lehden tai kirjan ja lohkaisen viipaleen. Sen yhden. Tumman.

  VastaaPoista
 4. Oikein! Musta tumman suklaan fanitus on jollain tapaa myös aikuistumisen merkki (aiemmin rakastin sitä vastakohtaa eli valkosuklaata).

  VastaaPoista
 5. Otanpa sille! (Tummaa suklaata siis :)

  VastaaPoista