torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku eli oivallus nro 20: Joskus universumi järjestää


Eräällä työkaverillani oli hurmaava sanontatapa: kun hänen elämästään puuttui jotain, hän sanoi tilaavansa sen universumin postimyynnistä. Taustalla piili ajatus siitä, että kun johonkin asiaan kohdistaa myönteisen ajattelunsa ja energiansa, ennen pitkää se toteutuu. Vaikka itse olen tällainen tylsä skeptikko enkä moiseen teoriaan suoranaisesti usko, täytyy sanoa, että joskus universumin postimyynti kyllä järjestää.

Esimerkiksi silloin, kun viime viikonloppuna lankalaatikkoa siivotessani löysin pienenpienen kerän sinistä Nalle-lankaa, joka minulta loppui kesken juuri ennen viimeisen peukalonpään valmistumista kesällä tekemiini lapasiin. Kannatti haudata se puolivalmis projekti turhautuneena laatikon pohjalle.

Seuraavaksi voisin panna universumin postimyynnille menemään tilauksen esimerkiksi kylppärin siivouksesta ja täydellisesti istuvista farkuista.

4 kommenttia:

 1. Käy kokeilemassa jalkaan Dieselin uusi Skinzee. Täydellisesti istuva perusfarkku :)

  VastaaPoista
 2. Tänks, pannaan muistiin! :) Onkohan niissä vetskari vai napit? Mä erityisesti haaveilen napillisista farkuista.

  VastaaPoista
 3. Vetskari. Napillisia naisten farkkuja voi olla todella vaikea löytää, kun miehillekään niitä ei kauheasti ole :/

  VastaaPoista
 4. Joo, mä luulen, että mun täytyy luopua siitä nappifarkkuajatuksesta, niin harvoin niihin törmää. Mutta käyn ehdottomasti sovittamassa Skinzeetä! Mun ongelma farkuissa on se, että mulla on pieni pömppömaha, jonka takia vetskarit tuntuu aina aukeilevan itsestään (ja farkut, jotka istuu reisistä, kiristää aina vyötäröltä). Olen miettinyt myös Nomo-farkkujen teettämistä, mutta katsotaan. :)

  VastaaPoista